1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Minibüs Dehşet Saçtı
Minibüs Dehşet Saçtı

Minibüs Dehşet Saçtı

Kars'ın Susuz ilçesinde hayvancılık yaparak geçimini sağlayan iki kardeş, lastiği patlayıp karşı şeride geçen minibüsün içinde bulundukları aracı adeta biçmesi sonucu hayatını kaybetti.

A+A-

Kars'ın Susuz ilçesine bağlı Kırkpınar köyünde yaşayan ve hayvancılık yaparak geçimlerini sağlayan iki kardeş, hayvan yemi almak için Ardahan'a doğru yola çıktı. Olcay Aykutalp'in kullandığı 36 EK 468 plakalı özel otomobil, Kars- Ardahan arasındaki Çamlıçatak mevkiinde, karşı yönden gelen ve Hasköy'den Ardahan'a yolcu taşıyan İsmail Hakkı Özbay'ın kullandığı 75 M 0285 plakalı yolcu minibüsünün lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkarak kafa kafaya çarpıştı.

 

ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ

 

Çarpışmanın etkisiyle hurda yığınına dönen otomobilin sürücüsü Olcay Aykutalp (28) olay yerinde, yanında bulunan kardeşi Şamil Aykutalp (36) da kaldırıldığı Kars Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Minibüste yolcu olarak bulunan 5 kişi, kazayı yaralı olarak atlattı. Vatandaşlar araçta sıkışan yolcuları kurtarmak için yarım saatlik uğraş verdi.

 

TRAFİK İŞARETİ OLMAYAN YOL

 

Vatandaşlar, trafik kazasına zamanında müdahale edilmediği gerekçesiyle olay yerine gelen sağlık ve sivil savunma ekiplerine tepki gösterdi.

 

Yaklaşık bir yıldır onarımı yapılan Ardahan-Kars karayolunda yol çizgileri ve hiçbir trafik işaretinin bulunmadığını belirten öfkeli kalabalık, yetkilileri bu konuda duyarlı olmaya davet etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.