1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Mimarlar Mert için sokakta
Mimarlar Mert için sokakta

Mimarlar Mert için sokakta

İnşaat Mühendisleri odası Kars Temsilciği de Mert’e yapılan insanlık dışı saldırıyı kınadı

A+A-

İnşaat Mühendisleri odası Kars Temsilciği de Mert’e yapılan insanlık dışı saldırıyı kınadı. Atatürk Caddesinde yapılan Basın açıklamasına İnşaat, Mimarlar, Makine, Elektrik, Harita ve Jeoloji Mühendisleri odası üyeleri katıldı. Yapılan Basın açıklamasını İnşaat odası başkanlığı Kars temsilcisi Ferhat Çakırca okudu.

Açıklama da; “Değerli Basın mensupları ve meslektaşlarımız. Bugün burada Mert Aydın’a insanlık dışı saldırıyı Mimarlar ve mühendisler odası adına kınamak için toplanmış bulunuyoruz.

Bizler bu temsilcilikleri tüm üyeleri olarak yapılan bu saldırıyı sadece Mert Kardeşimize değil hepimize yapılmış bir saldırı olduğunu tüm Türkiye ye duyurmak istiyoruz.

Saygı değer Kars Halkı. Bu vahşeti yapan yaratığın bir an önce bulunmasını, gereğinin yapılması büyük bir vicdan sorumluluktur.Bir nebze de olsa insanların yüreklerine su serpilmesi için bu caninin biran önce yakalanması gerekmektedir. Bu anlamda Sayın Valimiz, Emniyet Müdürümüz ve saiyasilerimizin ellerindeki tüm yetkileri kullanarak bu olayın derhal sonuçlandırılmasını beklemekteyiz.” denildi.

Yapılan Basın açıklamasının ardından gurup ellerindeki pankart ve dövizlerle sessizce Mert’in ailesine baş sağlığı vermek için yürüdüler. İstasyon mahallesindeki Taziye yerinde gelen gurubu eski Belediye Başkanı Naif Alibeyğlu karşılayarak teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.