1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Milli Antrenör Wushu için Kars’ta
Milli Antrenör Wushu için Kars’ta

Milli Antrenör Wushu için Kars’ta

Futbol ve Kick Boks’tan sonra wushu (kungfu) savunma ve dövüş sanatları eğitimi de artık Karsspor farkıyla Kars’ta.

A+A-

Son zamanlarda futbol haricinde diğer spor dallarını da bünyesine ekleyen ve kısa süre içerisinde ciddi başarılara imza atan Karsspor, beyan ettiği üzere spor branşlarını çeşitlendirmeye devam ediyor.

Kurumsallaşma ve Kars’ın spor şehri olması adına çıktığı yolda emin adımlarla yürüyen Karsspor, söyledikleri her şeyin gerçekleşebileceğini ispat etmeye devam ediyor. Karsspor Kulübü’nün daveti üzerine Türkiye Wushu Federasyonu Milli Takım Antrenörü Kürşat Serkan Çiçek Kars’a geldi. Karsspor Kulübü bünyesindeki Altay Kick Boks Salonu’nda düzenlenen eğitim seminerine katılan sporcular Türkiye Wushu Federasyonu Milli Takım Antrenörü Kürşat Serkan Çiçek tarafından uygulamalı olarak wushu eğitimi aldılar.

Sporcularla yakından ilgilenen Çiçek, Kars’ta spor yapmaya hazır ve potansiyeli olan gençleri görünce şaşkınlığını dile getirdi. Bu kadar yoğun bir katılım beklemediğini dile getiren Çiçek,” Karsspor faaliyetleri bu hızla giderse Türkiye’deki sportif dallarda sarsılmaz ve iddialı bir yerinin olacağına inanıyorum. Bu açıdan Kars’taki sporu geliştirmek adına hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Karsspor Kulübü Başkanı Muharrem Yıldız’a Türkiye Wushu Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Zeki Akıncı’nın selamlarını ve teşekkürlerini iletiyorum.” diyerek teşekkür etti.

Uygulamalı eğitim seminerini yerinde inceleyen Karsspor Kulübü İkinci Başkanı Alper Tunga Kılıç, Türkiye Wushu Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Zeki Akıncı’ya Kars’a göstermiş oldukları özel ilgiden ve desteklerinin tam göstergesi olarak göndermiş oldukları Türkiye Türkiye Wushu Federasyonu Milli Takım Antrenörü Kürşat Serkan Çiçek’e teşekkür ederek, Karsspor atkısı ve plaket takdim etti.

Ayrıca Karsspor Kulübü İkinci Başkanı Alper Tunga Kılıç, Kars’ta başlattıkları Karslı gençlerin hakkı olan spor haklarının en kısa süre içerisinde iyileştirileceğini ve kimsenin buna engel olmaya gücünün yetmeyeceğini dile getirdi.

Öte yandan wushu (kungfu) savunma ve dövüş sanatları alanında düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası müsabakalarında Kick Boks’ta kilolarında dereceye giren ilk iki sporcu milli takımı Avrupa’da temsil etme hakkı kazanırken, wushu’da kilolarında dereceye giren ilk dört sporcu milli takım sporcusu olmaya ve Kars’ı ve Türkiye’yi dünyada temsil etmeye hak kazanıyor. Bu nedenle amaçlarının daha fazla Karslı gence ulaşarak, bu gençleri birer milli sporcu haline dönüştürmeye gecelerini gündüzlerine ve kendilerini bu şehrin gençlerine adamaya Karsspor olarak kararlı olduklarını göstermiş oldular.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.