1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Milletvekili Arslan Bakan Ünal ile Görüştü
Milletvekili Arslan Bakan Ünal ile Görüştü

Milletvekili Arslan Bakan Ünal ile Görüştü

Milletvekili Arslan, Bakan Ünal ile istişare toplantısına katıldı.

A+A-

Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanvekili AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kültür ve Turizm Bakanımız Mahir Ünal ile istişare toplantısına katıldı.

Milletvekili Arslan, Kars’taki turizmcilerle yaptıkları toplantılarda ortaya çıkan sonuç ve talepleri de Bakan Ünal’a iletti ve kentin; inanç ve kültür turizmi ile doğa ve kış turizmi bakımından zengin olan Kars ve ilçelerinin sahip olduğu yüksek potansiyelin değerlendirilmesi için bakanlıktan destek istedi.

Arslan konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu olarak Kültür ve Turizm Bakanımız Sn Mahir Ünal ile Ülkemizin Kültür ve Turizm alanında yaptıkları ve yapacaklarını istişare ettiğimiz bir toplantı yaptık. Hükümetimizin ve Sayın Bakanımızın yaptığı çalışmaları memnuniyet duyarak konuştuk. Yaratılmak istenen bütün olumsuz algılara rağmen güzel çalışmalar yapıldığını gördük. Ayrıca, gerek inanç ve kültür turizmi gerekse doğa ve kış turizmi bakımından ilimiz ve ilçelerimizin sahip olduğu yüksek potansiyeli değerlendirmek için Bakanlığımızın desteğinin artarak devam etmesi talebimizi ilettik. İlimizdeki turizmcilerle yaptığımız toplantılarda ortaya çıkan sonuç ve talepleri de Bakanımıza arz ederek desteklerini istedik. Milletvekilimiz Sn Beyribey ile birlikte her platformda ve her konuda ilimizin kalkınması için ortaya koyduğumuz çalışmaların devam edeceğinin bilinmesi temennisiyle hemşehrilerimize saygılar sunuyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.