1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. MHP Yeni Merkez İlçe Teşkilatı
MHP Yeni Merkez İlçe Teşkilatı

MHP Yeni Merkez İlçe Teşkilatı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars İl Teşkilatı Merkez İlçe Başkanlığı’na Yaşar Ece getirildi.

A+A-

Geçtiğimiz günlerde; MHP Genel Merkezi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcıları tarafından alınan kararla MHP Kars Merkez İlçe Teşkilatı kapatılmış, Merkez İlçe Başkanı Süleyman Karayazı görevinden alınmıştı.

MHP cephesinden Kars Merkez İlçe Yönetimi’nde bayrak yarışına Yaşar Ece ile devam kararı verildi. Değişime ilişkin MHP Kars İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenlendi. MHP Kars İl Başkanı Yaver Özcan ve MHP Kars yeni Merkez İlçe Başkanı Yaşar Ece ortak bir basın açıklaması düzenleyerek, yeni yönetimi kamuoyuna duyurdu. Basın toplantısına MHP Kars İl Başkanı yaver Özcan, MHP Kars yeni Merkez İlçe Başkanı Yaşar Ece ve MHP Kars yeni Merkez İlçe Yönetimi katıldı.

Hiç kimsenin saf dışı edilmediği, Milliyetçi Hareket Partisinin gelenekten geleceğe giden köklü bir parti olduğu ve bu tür değişimlerin olmasının normal olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan MHP Kars İl Başkanı Yaver Özcan, “Kamuoyunda yer alan bazı söylemleri aydınlatmak gerekirse, MHP’nin köklülüğüne bakmak yetecektir. Bizler çok büyük bir aileyiz ve bu bir bayrak yarışıdır. Birimizin bıraktığı bayrağı bir diğerimiz taşımak için mücadele veririz. Bizim Ülküdaşlığımıza, kardeşliğimize bu tür durumlar engel değil aksine bu bayrak yarışında daha çok destekçi ve daha iyi bir gelecek için hepimiz üzerimize düşeni yapmalıyız. Bu anlamda bu bayrak yarışında mücadele veren eski yönetime canı gönülden teşekkür ediyor, yeni yönetime de başarılar diliyorum.” dedi.

‘Burada bir araya gelmemizin amacı, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından partimizin Kars Merkez İlçe başkanlığın yürütülmesi görevinin tarafıma bildirilmiş olmasıdır. Bu vesileyle bana tevdi edilmiş olan bu önemli görevi kamuoyuyla paylaşmak istedim.’ diyen MHP Kars yeni Merkez İlçe Başkanı Yaşar Ece de geçmiş süreçte parti adına emek vermiş yöneticilere ve dava adamlarına çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

MHP Kars yeni Merkez İlçe Başkanı Yaşar Ece, basın toplantısında şunları söyledi: “Çok uzun yıllardan beri partimizin bir çok kademesinde görev yapmış biri olarak, bana layık görülen bu görev beni fazlasıyla mutlu etmiştir. Fakat görevin önemin ve üzerimdeki sorumluluğunun da farkındayım.

Görevimi devraldığım noktadan daha ileri bir seviyeye taşımak için canla başla çalışacağım. Bu görev şerefli bir görevdir. Bu yolda tüm gönüldaşlarımızla birlikte yürüyerek tüm zorlukların üstesinden tek tek geleceğiz. Biz buna inanıyoruz ve önce Allaha sonrada gönüldaşlarımıza güveniyoruz.

Değerli basın mensupları, Milliyetçi Hareket Partisi köklü bir partidir. Gelenekleri olan bir partidir. Bugün her ne kadar bazı odakların açık ve kapalı hedefi olmuş ise de Milliyetçi Hareket Partisi Türk Milletinin ümidi olmaya devam edecektir.

Türk milleti ve Partimiz üzerinde dün oynanan oyunları boşa çıkardık. Bugünde karanlık emelleri için partimiz üzerinde oyunlar oynanmaktadır. Ülkücü hareket sağduyusuyla bu zorlukları aşacaktır.

Partimizde Merkez ilçe teşkilatında görev yaparak bayrağı bizlere devreden önceki yönetime teşekkür ederim. Emek vermiş olan tüm gönüldaşlarımıza teşekkür ederim. Partimizi, il teşkilatımızla birlikte, en iyi bir biçimde temsil edeceğimize ve daha ileriye götüreceğimize söz veriyoruz. Cenabı Allah alnımızı açık, işimizi kolay kılsın.”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars Merkez İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu:

Kars Merkez İlçe Başkanı Yaşar Ece

Yönetimi :

Ozan Mert Güvençalan

Turgay Uluhan

Kenan Ülker

Turgay Salur

Ali Tepebaş

Turgay Seckinli

Fahrettin Dalkıran

Ali Daştan

Ömer Uğurlu

Şentürk Birdal

Tuncay Erdağı

Fuat Karaçanta

Özbay Yılmaz

İzzet Şükrü Koç

Hanım Altunbaş

Sevilay Kişioğlu

Ahmet Mart

Fırsat Durma

Oruç Gençler

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.