1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. MHP Kars Merkez İlçe seçimi yapıldı
MHP Kars Merkez İlçe seçimi yapıldı

MHP Kars Merkez İlçe seçimi yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars Merkez İlçe 11. olağan genel kurulu Halk Eğitim Müdürlüğü Çok Amaçlı Salonu’nda yapıldı.

A+A-

MHP İl Başkanı Yaver Özcan, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ve partililerin katıldığı seçim; saygı duruşu istiklal marşının okunmasının ardından divan oluşumu ile başladı ve merkez ilçe mali ve faaliyet raporu okunarak oylandı.

MHP Kars İl Başkanı Yaver Özcan, “Şuan seçim için buraya kadar herkese teşekkür ediyorum. Merkez ilçe seçimimizin ardından kısa süre içerisinde İl Başkanlık seçimimizi de yapıp milletvekilliği seçimlerine giden bu süreçte Kars’ta yerelde iktidar olan Milliyetçi Hareket Partisini genelde de iktidar yapmak için hepimiz hep beraber azimle inançla çalışıp MHP’yi iktidar yapmak istiyoruz. Bunun için yine birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte kongrelerimizi tamamlayıp yolumuza bakacağız. Allah utandırmasın, bugün buraya geldiğiniz için siz değerli dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Özcan’ın konuşmasının ardından merkez ilçe seçim kurulu seçim sandığını kurarak seçimi başlattı. Seçime tek liste olarak giren Süleyman Karayazı yeniden Merkez İlçe Başkanlığına getirildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.