1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. MHP, basın toplantısı düzenledi
MHP, basın toplantısı düzenledi

MHP, basın toplantısı düzenledi

Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Kars İl Başkanı Yaver Özcan, milletvekili adayları Erkan Koçali ve Tuncay Aydın ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

A+A-

MHP’nin GAMP Caddesi üzerindeki seçim bürosunda düzenlenen toplantıya yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı. Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel’in de katıldığı toplantıda MHP İl Başkanı Yaver Özcan basın açıklaması yaptı. Özcan, basın açıklamasında şunları söyledi:

“MHP ye HDP destekli CHP koalisyonu önerenler;

Ülkeyi kan denizine çevirenlerin,

13 yılda şehirlerimizi bile patlayıcı yığınağı haline getirenlerin,

Devlet karayolunu günlerce kapalı tutanların,

Yüzlerce güvenlik görevlimizi, korucumuzu, evine ekmek götürmek için mücadele eden Sarıkamışlı yol çavuşunu, Iğdır’da kahpece vurulan Susuzlu Polisimizi şehit edenlerin,

Kim olduğunu bilmiyorlar mı?

DEĞERLİ BASIN MENSUPLARI, KIYMETLİ HEMŞERİLERİM,

258 milletvekili ile bir hükümet kurma iradesini bile ortaya koyanlar, sözde demokrasi adına memleketi nasıl parçalayıp, o şahsı nasıl başkan yapacağına kafa yoranlar “biz 258 kişi neden bir kişi edemiyoruz” diye düşünmemişlerdir.

Biz böyle “çözüm süreci” olmaz deyince, bizi çözüm süreci karşıtı olarak fitnecilik ve kana susamışlıkla itham edenler, birden bire çözüm karşıtı kesilmiş, “kelle” dedikleri şehidimizin tabutuna el koyarak siyaset yapmışlardır.

Katil Öcalan, bizzat AKP sayesinde milletimize kimlik tanımlanması yapan bilirkişiye, bilen ve bilenmiş bir kişiliğe büründürülmüştür.

Türkiye’nin vatanı ve milletiyle teröre teslimi, süreç ihanetinin mihmandarlığında son parkura girmiştir.

Bu parkurda en çok sıkıntı çeken illerden biri Kars'tır. Terör örgütünün ilimizin de içinde olduğu Ağrı, Iğdır ve Ardahan bölgesinde ilan edeceği Ağrı Merkezli sözde “kanton” safsatasından bahsedilmektedir.

“Size silahlı saldırı yapılmadıkça dokunmayacaksınız” emri verilen güvenil güçlerimiz karakol ve kışlalarına hapsedilmiş, iş çığırından çıkınca hain pusularda şehit edilmişlerdir.

Evlerinde iken elleri ve ayakları bağlanarak enselerinden vurulan polisler, insanımızı korku psikolojisine mahkum etmiştir

Tonlarca bombanın PKK tarafından vatan topraklarına girmiş, 250 kg. ilimiz arazisinde yakalanmıştır.

Vatandaşlarımızın ekmeği pahalanmış, mutfak masrafları kabarmış, AKP sponsorları artan döviz fiyatlarından dolayı iyice zenginleşmiş, haram dolar ve avrolardan oluşan hazineleri de adeta darphane gibi para basmıştır.

Köylümüz tarlada, yaylada ve hatta evinde güvende değildir.

Çadırlarda sorgulamalar devam etmektedir.

Sarıkamış'tan geçen doğalgaz boru hattı bombalanmış, bir emekçimiz şehit edilmiştir.

Bu topraklardan başka illerimize şehitler uğurlanmıştır.

Teröristler burnumuzun dibindeki Kümbetli karakolunu tarama cesareti göstermiştir

Hain pusularda milli servetlerinin yakılmaktadır.

Bakü Tiflis Kars demiryolu, lojistik merkez, AKP’nin finansör müteahhitlerinizi zengin eden ama bir türlü bitmeyen yollar ortada kalmıştır.

Kafkas Üniversitesi unvan alma merkezi konumuna gelmiştir.

Öğretim görevlilerini  kadro alıp başka şehirlerde çalışmaktadırlar.

Birkaç müteahhidi zengin eden, ancak 8 yıl dayanabilen hastane binası fiziki ve hijyenik şartlar nedeniyle boşaltılmış, milletin vergileri heba olmuştur.

Eğitimdeki karmaşa, öğretmen açığını devam etmektedir.

Öğretmen açığıyla cebelleşen Karsta rotasyon tehdidiyle emekliye zorlanıp, dilekçelerini verdikten sonra rotasyonu durduran bakan sayesinde birçok öğretmenimiz istemeden emekli olmuş, göreve dönme talepleri reddedilmiştir.

Emekli, köylü, çiftçi, memur, esnaf, öğrenci, öğretmen kısaca toplumun bütün kesimleri perişandır.

Herkes şunu görmüş ve anlamıştır: Huzur ve güven yoksa sahip olunan şeylerin hiçbir anlamı yoktur.                                                                                   

DEĞERLİ BASIN MENSUPLARI, KIYMETLİ HEMŞERİLERİM,

Yukarıda izah etmeye çalıştığım tablo ile 1 Kasımda genel seçime gideceğiz.

13 yıldır MHP nin söylediklerine karşı çıkan iktidar partisi Milletimizin attığı tek yumrukla Partimizin söylemlerini haklı çıkarır duruma gelmiştir. Bu eziklik içerisinde; ayaklar altına aldığı milliyetçi söylemlere sığınarak bir yandan PKK ya verdiği tavizleri inkar görüntüsü sergilemeye, bir yandan da iktidarı kaybedip sorgulanırım korkusuyla oy alacağı zannıyla Partimize saldırmaya başlamıştır.

Ancak; 7 Hazirandan sonra bütün foyaları ortaya çıkan AKP, özellikle 1 Kasım seçimlerinde Milliyetçi Hareketin inanmış neferlerinden asla devşirme yapamayacaktır.

Nafiledir.

Çünkü;

İnanmış bir Türk Milliyetçisi;

İnsanlık âlemi içinde ne uşak olmayı, ne de başkalarını uşak olarak kullanmayı kabul etmeyen şerefli bir bayrağın taşıyıcısı olduğunu,

Birilerinin yazdığı senaryolarda rol almayacağını,

Birilerinin üstüne biçtiği elbiseyi giymeyeceğini.

Karanlık mahallerde pazarlık yapmayacağını,

Liderinin kararına aykırı hareket etmeyeceğini, gayet iyi bilir.

Bu bağlamda;

Kars’ın kadim Türk kimliğine sahip çıkmak, onu korumak ve savunmak her ülkücünün, vatanseverin, milliyetçinin, cumhuriyetçinin namus borcudur. Ülkemize ve şehrimize olan borcumuzu ödememizi engellemeye; fikir namus ve ahlakından yoksun kişilerin iftira ve hezeyanları yetmeyecektir.

Bu vesile ile diyorum ki;

MHP camiası olarak, eteğimizdeki taşları döküp, geçmişe sünger çekip, birbirimizle kucaklaşıp birleşerek, dışarıdan gelen dedikodu ve fitneye kulaklarımızı tıkayarak seçim sonrası yaşanan tüm gerçekleri Karslı hemşerilerimize ulaştırmak için;

Önce kendi evimizden başlamak üzere sokak sokak, ev ev, kapı kapı dolaşacağız.

Birebir provokasyonlara girmeden davamızı ve yaşanan tüm gerçekleri anlatacağız.

Yeniden dokunmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız.Köyde, kentte, çarşıda ve pazarda, her sokakta ve caddede her yerde olacağız. Her gönüle gireceğiz, her eli sıkacağız.

Türk Milletinin ve hemşerilimizin sağduyusuna güvenerek söylüyorum ki; 1 Kasımda ikinci yumrukla HDP’nin arka bahçesi ve PKK’nın koşu bandı olan AKP yıkılıp gidecek, MHP de Milletimizin gönlündeki ve hükümetteki yerini alacaktır.

Bu dilek ve temennilerle;

1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerinin öncelikle Karsımıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyor,

1 Kasıma giden yolda Teşkilat olarak seçimin güven ve huzur içerisinde geçmesi için elimizden gelen tüm gayreti; öncelikle saygı, sevgi çerçevesinde, sonra hemşerilik ve komşuluk hukuku, nihai olarak kamu hukuku çerçevesinde göstereceğimizi ifade ediyor,

Siz değerli basın mensuplarına, bu toplantıya katılan arkadaşlarıma, aracılığınızla hemşerilerime ve gönüldaşlarımıza teşekkür eder, saygılar sunarım.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.