1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. MHP Adayları: Bizimle Yürü Kars
MHP Adayları: Bizimle Yürü Kars

MHP Adayları: Bizimle Yürü Kars

MHP’nin Kars milletvekili adayları, “Bizimle yürü Kars” sloganı ile esnafı ziyaret ederek geçmiş bayramlarını kutladı.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars Milletvekili adayları Erkan Koçali, Tuncay Aydın ve Murat Sağlam, 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimler için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İl genelinde çeşitli ziyaretler yaparak Kars halkı ile bir araya gelen MHP adayları, partilerinin “Ülkenin geleceğine oy ver” sloganı ile seçim çalışmalarına devam ediyor.

MHP adayları Erkan Koçali, Tuncay Aydın ve Murat Sağlam dün ve bugünde il merkezinde faaliyet gösteren esnafları iş yerlerinde ziyaret etti. Adaylara bazı zamanlarda Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta da eşlik etti. MHP adayları ve Başkan Karaçanta ziyaretleri sırasında esnafın geçmiş Kurban bayramlarını da kutlayarak, 1 Kasım’da yapılacak olan seçimlerde partilerinin “Ülkenin geleceğine oy ver” sloganı ile destek istedi.

Tuncay Aydın ve Murat Sağlam ile birlikte, MHP 1. Sıra Kars Milletvekili Adayı Erkan Koçali de seçim çalışmalarına başladığı günden bu zamana kadar partisi MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin de sloganı olan “Bizimle yürü Türkiye” ve “Bizimle yürü Kars” diyerek Karslılara MHP’nin seçim bildirgesinde de yer alan vaatlerini anlattı. “Tam bağımsız büyük Türkiye” için Kars halkının karşısına çıktıklarını vatandaşa anlatan Koçali, vatandaşlarla yaptığı sohbette partisinin aşağıdaki vaatlerini sıralıyor:

Bölünerek hiç olmak yerine birlikte güç olmak için

Serv ve BOP işbirlikçilerine karşı çıkmak için

Yolsuzluk talan ve kayırmacılığa karşı çıkmak için

Parsel parsel satanlara karşı üreterek yaşamak için

Yeni Türkiye maskesi altında kendi saltanatlarını kurmaya çalışanlara karşı çıkmak için

Çocuklarımızın borçlu ve esir doğmaması için

Manevi değerlerimizi savunur görünüp istismar edenleri önlemek için

Musul, Kerkük, Kıbrıs ve Dünya Türklüğü için

Genç işsizliği önlemek ve uyuşturucu tuzağından korumak için

Kadın, iş ve maden cinayetlerini sonlandırmak için

Yap-boz tahtası eğitim sistemine karşı çıkmak için

Emeklisine, işçisine, memuruna ve esnafına cimri, yandaşına cömert olanlara karşı çıkmak için

Şehit kanı ve alın teri milli servetlerin satılmaması için

Gök kubbede ay yıldız ayrılamazken al bayraktan ayırmak isteyenlere karşı çıkmak için

Milli devlet ve güçlü iktidar için

Türksüz bir Türkiye ve Dünya heveslilerine son vermek için “Bizimle Yürü Türkiye”

KOÇALİ: GÜN BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜDÜR

Milliyetçi Hareket Partisi’nin ( MHP ) Kars milletvekili Adayları Erkan Koçali, Tuncay Aydın ile Murat Sağlam, geçtiğimiz günlerde uzun araç konvoyuyla kent turu attıktan sonra seçim bürosunda yaptıkları konuşmalarda MHP’nin 1 Kasım seçimlerini Kars’ta zaferle sonuçlandıracağını söylediler. Adaylar sık sık da birlik ve beraberlik mesajları vererek ülke üzerinde oyunlar oynandığını ve bu oyunların bozulacağını söylediler.

MHP Kars Milletvekili adayları karayoluyla Kars’a gelerek seçim bürosunda partililerle buluştular. MHP adayları Erkan Koçali, Tuncay Aydın ile Murat Sağlam’a Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ve MHP 25. Dönem Kars milletvekili adayı olan Taner Gökçek de eşlik etti.

Alkışlar ve tezahüratlarla karşılanan adaylar ile 25. Dönem Kars milletvekili adayı Taner Gökçek birer konuşma yaptılar. Gökçek, 26. Dönem milletvekilliği seçimlerinde aday olmadığını ancak aday olan üç arkadaşı için seçim süresince Kars’ta ki çalışmalarda yanlarında olacağını ifade etti.

MHP üçüncü sıra adayı Murat Sağlam ise özellikle bu çatışma ve kaos ortamında birlik ve beraberlik içerinde bir bütün olarak, çıkılabileceğini ifade etti.

MHP ikinci sıra adayı Tuncay Aydın da “Bizi bir yapan bir bütün yapan değerlerimiz tek tek yok edilmeye çalışılmaktadır. 1 Kasım milletvekilliği seçimlerinde bir bütün olarak bu oyunu bozabiliriz.” dedi.

MHP birinci sıra adayı Erkan Koçali ise “Gün birlik ve beraberlik günüdür. Burada önemli olan benim milletvekili seçilmem değil, bir bütün olarak Milliyetçi Hareket Partisi’nin başarılı olmasıdır.” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.