1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Mert’in katili yakalandı
Mert’in katili yakalandı

Mert’in katili yakalandı

Kars’ta öldürülen Mert Aydın’ın katili bulundu.

A+A-

Kars Polisi 6 Nisan Pazar günü öldürülen 9 yaşındaki Mert Aydın’ın katilini bulmak için yoğun çabaları sonuç verdi. Polis elde ettiği bilgiler doğrultusunda katilin izini sürerek bu gece itibariyle katili yakaladığını açıkladı.

Kars Valisi Eyüp Tepe, İlköğretim 3’üncü sınıf öğrencisi Mert Aydın’nın katilinin yakalandığını ve 12 Nisan gecesi saat 02.30 sıralarında bir araçla Erzurum iline gönderildiğini açıkladı. Yakalanan Katilinin güvenliği için ismini açıklamayan Vali Eyüp Tepe yaşının ise 40 – 45 olmadığını belirtti.

Kars Valisi Eyüp Tepe, “1 haftadır Kars gündemini meşgul eden faili bugün akşam saatlerinde yakaladık. Tabiî ki olayın adli boyutu vardı. İfadeler ve arkasından tutuklanması neticesinde hem failin güvenliği açısından hem ailesinin güvenliği açısından tutuklayıp Erzurum’a gönderdik. Şu an Erzurum’a varmıştır veya varmak üzeredir.  Olayla ilgili detaylı açıklamayı yarın yapacağım. Yani bizim için tabi ki bir teselli. Yoksa çok da mutlu olduğumuzu söyleyemeyiz ama en azından Mert’in katilini bulduğumuz için teselli buluyoruz. Failin 40-46 yaşların olduğu doğru değil sabah detaylandıracağım. Bilgiler bende var ama tabi ki failin ailesinin durumunu ve diğer faktörleri de dikkate alarak şu anda onlarla ilgili tedbirleri alıyoruz. O yüzden şu an detaylı açıklama yapmak doğrusu uygun olmaz. Sabah ben her türlü detayını sizlerle paylaşacağım. Başka gözaltı yoktur.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.