1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Mert Aydın Olayına Tepkiler Yağıyor
Mert Aydın Olayına Tepkiler Yağıyor

Mert Aydın Olayına Tepkiler Yağıyor

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, 9 yaşındaki Mert Aydın’ın hunharca öldürülmesine tepki gösterdi.

A+A-

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, “Hepimiz derin üzüntüler içerisindeyiz. Mert’imiz uzanan namertçe eli lanetlemek için toplandık aslına bakarsanız bu elim olayda sözün bittiği noktadayız. Sadece sözün değil insanlığında bittiği noktadayız. Günlerce bu vahşeti kınadık tepkimizi koyduk. İçimiz kan ağladı ağlamaya da devam ediyor. O şimdi cennet bahçelerinin en güzel yerinden sizleri; Ağabeylerini, ablalarını izliyor. ‘Serhat Kars’ın Mert’ kardeşine nasıl sahip çıktığını görüyor” dedi.

Onun bizlerden tek isteği vardır şimdi oda bu alçakça olayı gerçekleştiren adına insan bile demeye utandığım caninin yakalanması için bu konuda emniyet güçlerimize yardımcı olmalıyız diyen Karaçanta, özetle şunları söyledi:

“Bizler tepkimizi koyduk şehrimizi ülke gündemine taşıdık artık geresi kollu kuvvetlerinin işidir. Bizler bu işin takipçisi olmaya yine devam edeceğiz.Her zaman mert kardeşimizin ailesinin yanında olacağız.Belediye başkanınız olarak bu olayın takipçisi olacağımın sözünü sizlere veriyorum.Sizlerden isteğim bundan sonraki sürede emniyet mensuplarını meşgul etmeyelim.Bir tek polisin dahi faili bulmak için harcayacağı emek şuan için çok önemli ancak görüyorum ki şuan yüzlerce polis bizlerle meşgul olmaktadır.Bırakalım onlar görevlerini yerine getirsin getirsin ki Mert, kardeşimiz rahat uyusun getirsin ki toplumumuzda bu tür olaylar bir daha yaşanmasın.Saygı ve sevgilerimle hepinizin mert dolu yüreklerinizi selamlıyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.