1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. “Meddah” ve “Stand Up”
“Meddah” ve “Stand Up”

“Meddah” ve “Stand Up”

Kars Belediyesinin Düzenlediği “Meddah” ve “Stand Up” Tiyatro Gösterisi Hayranlıkla İzlendi

A+A-

Usta orta oyuncular Mehmet Özden ve Ali İhsan Özdemir, Kars Belediyesi’nin Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında “Meddah” ve “Stand Up” örneklerini Karslılara sundular.

Kars Belediyesin çok amaçlı salonunda belediye personeli ve çocuklara “Meddah” ve Stand Up’ın en güzel örneklerini sunan orta oyuncular Mehmet Özden ve Ali İhsan Özdemir, seyircilerin büyük beğenisini topladı. Sanatçılar geçmişten günümüze bazı toplumsal olayları başarılı bir nüktedanlık ile seyirciye aktardılar.

Özellikle çocuklarının hayranlıkla izlediği tiyatro gösterisini ilgiyle izleyen Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ile eşi Figen Karaçanta, Digor Kaymakam Mustafa Güngör, Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, Dağpınar Belediye Başkanı Ömer Vargün, belediye personelli sanatçıları ayakta alkışladı.

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, ustalıklarını sahnede konuşturan Usta orta oyuncular Mehmet Özden ve Ali İhsan Özdemir’e çeşitli hediyeler vererek, kendilerine Kars’ta ağırlamış olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.