1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 'Masal Anlatıyorum'da Final
Masal Anlatıyorumda Final

'Masal Anlatıyorum'da Final

Yarışmanın birincisi sahnede diğerleri de salonda ağladı

A+A-

Kars’ın tek yerel televizyonu Serhat TV ve Milli Eğitim İl Müdürlüğü iş birliği ile hazırlanan ilköğretim öğrencileri arası “Masal Anlatıyorum” bu hafta final heyecanına sahne oldu. Finalin birincisi Sevdagül Kartalmış’ın, gösterisi sırasında yaptığı hata nedeniyle gözyaşına boğulması ve diğer 3 yarışmacının da kaybetmenin hüznüyle ağlamaya başlaması ilginç görüntü oluşturdu. Bu durum program sunucusu Özgür Tuğrul’u da şaşırttı.

 

Serhat TV stüdyolarında 10 hafta boyunca canlı yayınlanan Masal Anlatıyorum’un finali 11 haftasında Kültür Müdürlüğü Çok Amaçlı Salon’da canlı yayında izleyicilerle buluştu. Yayın Yönetmeni Özgür Tuğrul’un sunduğu “Masal Anlatıyorum” finali renkli görüntülere sahne oldu. Final için bütün hazırlıklarını tamamlayan 4 öğrenciye destek için aileleri de salona akın etti. Heyecanları gözlerinden okunan öğrenciler daha sonra sırayla kamera karşısına geçerek hünerlerini sergilediler. Çok iyi hazırlanan birbirinden güzel masallar hem ekran karşısındaki izleyicileri hem de salondaki aileleri ve öğretmenlerini oldukça etkiledi.

 

Finalinde, Çakmak Köyü Atatürk İlköğretim Okulundan Sevdagül Kartalmış, Mustafa Kemal İlköğretim Okulu’ndan Gizem Damla, Kurşunoğlu İlköğretim Okulu’ndan Edanur Yılmaz ve Cumhuriyet İlköğretim Okulu’ndan Esra Özen anlattıkları birbirinden güzel masallarla izleyenleri büyülediler. Öğrenciler, kostümleri ve sahne dekorlarıyla profesyonelleri aratmadılar.

 

Finalin sonunda jüri ve SMS sonuçlarına göre yapılan oylamada Çakmak Köyü İlköğretim Okulundan Sevdagül kartalmış birinci, Mustafa Kemal İlköğretim Okulu’ndan Gizem Damla ikinci, Kurşunoğlu İlköğretim Okulu’ndan Edanur Yılmaz üçüncü ve Cumhuriyet İlköğretim Okulu’ndan Esra Özen dördüncü oldu.

 

AĞLAMALI FİNAL

 

11 hafta süren yarışmanın birincisi Sevdagül Kartalmış, gösterisi sırasında pelerini çıkaramadığına üzülerek bir anda ağlamaya başladı. Sunucu Özgür Tuğrul önce Sevdagül Kartalmış’ın rol yaptığını sandı. İşi şakaya alan sunucu sonrasında Sevdagül Kartalmış’ın gerçekten de ağladığı görünce şaşırıp kaldı. Sahneden inerek öğretmenine sarılan ve ağlamaya devam eden Sevdagül Kartalmış güçlükle sakinleşti.

 

Birinci ve ikinciye bilgisayar üçüncü ve dördüncüye de çeşitli hediyelerin verildiği ödül töreninde de diğer 3 yarışmacı ağlamaya başladı. Sahnede içlerini çeken öğrenciler programın sona ermesinden sonra yakınlarına sarılıp hüngür hüngür ağlamaya başladılar. Kaybetmenin verdiği üzüntüyle öğrencilerin ağlaması ilginç görüntülerin yaşanmasına neden oldu.

 

Masal Anlatıyorum final programına; Vali yardımcısı Muhammet Lütfü Kotan, Belediye Başkan yardımcısı Cihangir Umurbeg, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Aktaş, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler