1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Marketçiler Sarıkamış’ta Toplandı
Marketçiler Sarıkamış’ta Toplandı

Marketçiler Sarıkamış’ta Toplandı

TEMA Marketler Zinciri yöneticileri, Haziran ayı toplantısı için Kars’ın Sarıkamış ilçesi Soğuk Su tesislerinde bir araya geldi…

A+A-

Tema Marketler Zinciri, market yöneticilerinin talep ve sorunlarının yanı sıra, 2010 yaz ayı içerisinde izleyecekleri programı belirledi.

 

Toplantıda yaz mevsiminde yapılacak kampanyalar, ürün portföyü, reyon aktiviteleri ile mevsimin bayram havasında geçirilmesi kararı alındı.

 

Toplantıya; Tema Yönetim Kurulu Başkanı Zülküf Bakaç ve Erzurum Narman TEMA Temsilcisi Ender Öz, 23 şube müdürü katıldı.

 

Toplantıda bir konuşma yapan TEMA Yönetim Kurulu Başkanı Zülküf Bakaç, Tema ailesinin en kaliteli malı en ucuza satma geleneğini devam ettirecek insörtlü ve hafta sonu özel indirimleri ile aylık Temaskop uygulamalarıyla perakende sektörünün öncüsü olduğunu dile getirdi.

 

Toplantıya ev sahipliği yapan TEMA Sarıkamış Şube Sorumlusu Harun Karslı ise ; Tema’nın daha da büyümesi ve gelişmesi için gösterilen kararlılıktan memnun olduklarını dile getirdi.

 

Toplantı sonrası verilen yemeğe ise, Sarıkamış Kaymakamı Ahmet Altunbaş, Hakim Hüseyin Kürşat Serbes, Cumhuriyet Savcıları Can Bayır ve İbrahim Temel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Ekinci, İl Genel Meclisi Üyeleri Zeynel Abidin Çam, Harun Karslı ve Hanali Çetinkaya, Sarıkamış esnaflarından Orhan Gündüz ile Kayak İl Ajanı Behsat Türksever katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.