1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kuyumcu soyguncuları yakalandı
Kuyumcu soyguncuları yakalandı

Kuyumcu soyguncuları yakalandı

​​​​​​​Kars'ın Kağızman İlçesinde bir kuyumcuyu soyarak kaçan 4 kişi Ağrı'nın Doğubeyazıt İlçesinde yakalandı.

A+A-

Kuyumcu dükkanının kapısını kilitleyerek bankaya gittiğini beyan eden Kuyumcu sahibi geri geldiğinde iş yeri kapısının sert bir cisimle zorlanarak  açıldığı ve içerde bulunan 150.000 TL tutarında bilezik , 30 adet çeyrek altın, 5.000- 6000 TL  nakit paranın çalındığını beyan etti.

Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde olayda kullanılan araç plakası hızla tespit edildi. Çevre İl ve İlçelerle olaydan hemen sonra yapılan koordinasyon neticesinde, Kuyumcu Hırsızlığı olayına karışan 4 şahıs ve olayda kullandıkları tespit edilen araç Ağrı Doğubeyazıt İlçesinde kısa bir süre sonra Doğubeyazıt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Olayın tahkikatı için yakalanan şahıslar Kars Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi. Yapılan tahkikat neticesinde yakalanan şahıslardan 1 şahsın sahte kimlik kullandığı, Hükümlü ve Tutuklunun kaçması ve  uyuşturucu ticareti suçundan 8 yıl hapis cezası ile arandığı anlaşıldı. Olay anında Kuyumcudan çalınan altın ve paralar, aracın kaput kısmı içerisinde ve şahısların üst aramalarından elde edilerek kuyumcu sahibine teslim edildi.

Şüpheli 4 şahıs işlemlerin tamamlanmasının ardından nitelikli olarak Kuyumcu Hırsızlığı suçundan adli makamlara sevk edilirken tahkikat devam ediyor.

Konu ile ilgili Kars Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "Halkımızın güven ve huzur ortamını yönelik olarak, suç ve suçlularla mücadelemiz demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyetle devam edecektir." denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.