1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kurumlar penaltıya kaldı
Kurumlar penaltıya kaldı

Kurumlar penaltıya kaldı

Kars’ın Kağızman ilçesinde Kaymakamlık ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tertip edilen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası sona erdi.

A+A-

Kağızman Kadastro Müdürlüğü ve Kağızman 1 Ekim İlköğretim Okulu tarafından oynanan final maçının galibi Kadastro Müdürlüğü oldu.

 

Final maçına Kağızman Kaymakamı Şuayib Gürsoy, Kağızman Cumhuriyet Baş Savcısı Serhat Özveren, Kağızman Cumhuriyet Savcısı Yusuf Sezer, Kağızman Milli Eğitim Müdürü Fesih Altay ve daire amirleri katıldı.

 

Final maçında heyecanlı taraftar kurumlara maç boyunca moral verdi. Taraftarların heyecanlı hareketleri gözden kaçmazken protokol maçı ilgiyle izledi. Maçta atılan golleri değerlendiren protokol üyeleri pozisyonların yorumunu yaptılar.

 

Kurumlar izleyenlere tam anlamıyla bir futbol ziyafeti çektiler. Final maçı dolayısıyla futbolcular kazanmak için büyük çabalar sarf ettiler.

 

Kağızman Kadastro Müdürlüğü ve Kağızman 1 Ekim ilköğretim Okulu 1 saatlik maçta 4-4 berabere kaldılar ve penaltı vuruşlarına gidildi.

 

Kadastro Müdürlüğü 1 farkla 1 Ekim İlköğretim Okulu’nu penaltılarla geçti.

 

Hakem Turan Ayhan’ın Kadastro Müdürlüğü’ne “maçı kazandınız” demesi üzerine Kadastro Müdürlüğü bayram sevinci yaşadı.

 

Kurum Müdürü Vuslat Bakar sevincini ekip arkadaşlarla paylaştı. Önceden hazırladıkları kutlama pankartını açan kurum birbirine sarılarak şampiyonluğu kutladı.  

 

Kağızman Kaymakamlığı ve Kağızman Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tertip edilen turnuvanın her sene yapılacağı sinyalini veren Kağızman Kaymakamı Şuayib Gürsoy, bir dahaki turnuvanın yapılacak olan Spor Salonu’nda gerçekleşeceğini söyledi.

 

Turnuvada dereceye giren kurumlara kupa ve madalya verildi. Protokol üyeleri kurumlarla hatıra fotoğrafı çekmeyi ihmal etmezken Kağızman Kaymakamlığı ve Kağızman Milli Eğitim Müdürlüğü güzel bir projeye imza atarak, “Her sene bu turnuvaların yapılmasını temenni ediyoruz.” dediler.

 

EN BÜYÜK EMEĞİN SAHİBİ HAKEMLER UNUTULDU

 

Kağızman Kaymakamlığı ve Kağızman Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen futbol turnuvasında hakemler onlarca maçta emek sarf ettiler. Saha dışından bazen hakaretlere mazur kalan hakemler, yinede maçı terk etmediler. En Büyük emeğin sahibi olan Turhan Ayhan ve hakem ekibini Kağızman Kaymakamı Şuayib Gürsoy tebrik etti ama hakemlere en ufak bir teşekkür belgesi bile verilmedi. Turnuvanın final şöleninde en büyük emeği olan kişilerin unutulması üzüntüyle karşılandı.

 

Kağızman Kadastro Müdürlüğü Kadastro Müdürlüğünün 163. Yıl dönümü nedeniyle bir pankart açtı. “163. Yıldönümümüzü gururla kutluyoruz” yazısının bulunduğu pankart dikkatlerden kaçmazken Kağızman Kaymakamı Şuayib Güroy kurumu iki defa kutladı. Kadastro Müdürü Vuslat Bakar olmak üzere bütün Kurum çalışanları pankartı, izleyenlere göstererek sevincini paylaştılar.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.