1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kurumlar Arası Futbol Turnuvası
Kurumlar Arası Futbol Turnuvası

Kurumlar Arası Futbol Turnuvası

Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Başlıyor...

A+A-

Kars’ta 14-24 Ağustos 2014 tarihleri arasından düzenlenecek olan ‘Kurumalar arası Futbol Turnuvası’ 14 Ağustos 2014 tarihinde Kafkas Üniversitesi Prof. Dr. Abamüslüm Güven Stadında Devlet Hastanesi ile Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti arasında oynanacak karşılaşmayla başlayacak.

Amatör Sporlar Konfederasyon Kars Şube Başkanlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği ‘Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’ karşılaşması öncesinde turnuvaya katılacak takımlar hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Kurumlar arası Futbol Turnuvası’nın ilk maçında devlet hastanesiyle karşılaşacak olan Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti futbol takımı ise hazırlık maçlarında aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor.

Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti oynadığı 4 hazırlık maçından 3’ünü kazandı. Her geçen gün daha da iyi futbol oynayan Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti turnuvanın ilk ayağında ilk ikiye girerek bir üst tura çıkmayı hedefliyor.

Hazırlık maçlarından istenilen başarıyı yakaladıklarını belirten Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti 2’nci Başkanı Ercüment Daşdelen, turnuvada bir üst tura çıkmak için mücadele edeceklerini söyledi.

Daşdelen; “Kentte görev yapan gazetecilerden oluşan ekibimiz şuanda beklenen performansı gösterdi. Takımımız oynadığı 4 hazırlık karşılaşmasından sadece 1’ini kaybetti. 3 maçımızı kazandık. Güçle takımlarla oynadık. Tabi hazırlık karşılaşmaları ölçü olarak kabul edilmez ama ben inanıyorum takımımız turnuva da istenilen başarıyı yakalayacaktır. Turnuva da tabi ki birileri kaybedecek, birileri de kazanacak. Önemli olan fair-play çerçevesi içerisinde karşılaşmaların tamamlanmasıdır. Burada kazanan Kars olacaktır. Ben turnuvaya katılan bütün takımlara başarılar diliyorum” dedi.

Kurumlar arası futbol turnuvası 14 Ağustos 2014 tarihinde başlayacak. Toplam 24 kurumum katılacağı turnuva tek maçlık ve puan usulüne göre oynanacak. Futbol müsabaka talimatına uygun şekilde oynatılacak karşılaşmalar 30 dakikalık iki devre toplam 60 dakika oynanacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.