1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KTSO’dan KAI’ya Sitem
KTSO’dan KAI’ya Sitem

KTSO’dan KAI’ya Sitem

Kars Ticaret ve Sanayi Odası’ndan (KTSO) yapılan yazılı açıklamada ; geçtiğimiz günlerde Kars’a gelen Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı (KAI) Başkanı Turan Çelik ve üyelerine, Odayı ziyaret etmedikleri için sitemde bulunuldu.

A+A-

Açıklamada, “Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı Başkanı Turan Çelik Başkanlığında işadamlarından oluşan bir heyetle Kars’a geldiklerini basından öğrendik ve çok üzüldük. Kars’a geldiklerinde gelip görüşecekleri yer Ticaret ve Sanayi Odası olmalıydı. Çünkü Tüccarın, Sanayicinin, İşadamının yeri Ticaret ve Sanayi Odasıdır. Ticaret ve Sanayi Odası da elbette ki gelenlere bir yemek verme gücüne sahipti. Tabii amaç yemekse. Şunu da dile getirmekte yarar görüyoruz” denildi.

 

Kars Valisi ve Belediye Başkanına da sitem edilen açıklamada ayrıca, “İş Adamları Kars’a çok geldi gitti. Ama 3-4 kişinin dışında Kars’a kimse bir şey yapmadı. İsmail Aytemiz’in yaptıkları belli, ona diyeceğimiz yok. Kars halkı zaten taktir ediyor. Turan Çelik Ticaret ve Sanayi Odası’nı tanımayabilir. Yönetimdeki işadamları onu uyarmaları gerekiyordu. Bundan önceki başkanlar her gelişlerinde Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederlerdi. Bu arada Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımızda Ticaret ve Sanayi Odası’nı unutmamalıydı. Çünkü sivil toplum örgütleri bir İlin olmazsa olmazıdır. Onlara yok gözüyle bakılmamalı. Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi ve Yönetimi olarak İnşallah bir daha bu gibi yanlışların yaşanmamasını temenni ederiz” ifadeleri yer aldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.