1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KTSO’dan eğitime destek
KTSO’dan eğitime destek

KTSO’dan eğitime destek

Kars Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) katkılarıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim yardımında bulundu. KTSO öğrencilere kaban, Bot ve Kırtasiye malzemesi dağıttı.

A+A-

KTSO Genel Sekreteri Aliekber Turan, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılan kaban ve botlarla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “İhtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılacak kaban ve botların alımında, Kars il genelinde faaliyet gösteren Odamız üyesi olsun olmasın birçok yerel firmaya teklifler dağıtıldı. Odamıza gönderilen tekliflerden ekonomik açıdan ve kalite bakımından en uygun teklifi veren Kars ilindeki firmalardan kaban ve botlar temin edildi. Odamız personelinin ortak çalışmalarıyla öğrencilerimize ulaştırılmak üzere hazırlanan kaban ve botların gönderilecekleri okullara göre tasnifleri yapıldı. Kars şehir merkezine 450 adet, İlçelerimiz okullarına ise 150 adet, toplamda 600 adet eğitim yardımında bulunduk. Dağıtımların hangi öğrencilere yapılacağının belirlenmesinde Kars İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul yöneticilerinin önemli katkıları oldu. Bizler odamıza bildirilen kaban beden numaraları ile bot numaraları doğrultusunda tasnifimizi yaptık, dağıtımlarını ise kendilerine bıraktık. Buradan önemli katkılarından dolayı başta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tüm öğrencilerimizin kaban ve botlarını iyi günlerde kullanmalarını diliyorum.” dedi.

Yardım yapılan okul idarecileri ve öğrencilerde bu anlamlı desteklerinden dolayı Kars ticaret ve Sanayi Odası ise Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne teşekkür ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.