1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Köylere hizmet için toplandılar
Köylere hizmet için toplandılar

Köylere hizmet için toplandılar

Kars’ın Sarıkamış İlçesi’nde Köylere Hizmet Götürme Birliği 2014 Ekim ayı olağan toplantısı yapıldı.

A+A-

Kaymakam Muhammed Gürbüz, başkanlığında Öğretmenevinde yapılan toplantıya, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Doğan İşçi, İl Genel Meclisi Üyeleri, Hanali Çetinkaya, Murat Karakurt, Güventürk Önal, köy muhtarları ile Kaymakamlık personeli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından burada konuşma yapan Kaymakam Gürbüz, birlik olarak imkanlar dahilinde köylerdeki alt yapı ve diğer çalışmalar için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi.

Toplantıya katılımlarından dolayı köy muhtarlarına teşekkür eden Gürbüz, "Bizim bütün çabamız, gayretimiz köylerimizin tamamında alt yapı sorunlarını kısa sürede çözmek. Bazı köylerimizde kanalizasyon alt yapısı tamamlandı. İçme suyu ve yol yapımı çalışmalarının büyük bölümü yapıldı. Ancak bunların yeterli olmadığını biliyoruz. Köylerimizdeki sorunların hepsine vakıfız, ama bunların hepsinin çözümü birden olmuyor. El birliği ile inşallah bu sorunları acil yetine göre hepsini belli bir zaman dilimi içerisinde çözeceğiz ”dedi.

Toplantı, Birlik Müdürü Doğan İşçi tarafından yapılan çalışmalar konusunda bilgi verilmesi ve birliğin 2015 tahmini bütçesinin görüşülmesinden sonra dilek ve temennilerle sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.