1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Köylere Hizmet Götürme Birliği Seçimi
Köylere Hizmet Götürme Birliği Seçimi

Köylere Hizmet Götürme Birliği Seçimi

Kars’ta Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) komisyon üye seçimi yapıldı.

A+A-

Yerel seçimlerin ardından Vali Yardımcısı Hakan Alkan başkanlığında Halk Eğitim Müdürlüğü çok amaçlı salonunda bir araya gelen İl Genel Meclis üyeleri ile merkeze bağlı köy muhtarları, yeni dönemde görev alacak olan KÖYDES komisyon üyesi seçimini gerçekleştirdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda, Vali Yardımcısı Alkan, kamu hizmetlerini yürütülmesinde birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceklerini belirterek, “KÖYDES açısından 2014 yılının genel bir değerlendirmesini yapacağız. 2014 yılını ise siz muhtarlarımızın görüşleri ile planlayarak çalışmalarımıza başlayacağız.” dedi.

Ardından Birlik Encümenliği için seçime giren 10 aday kendilerine tanıttılar. Yapılan seçimde kürsüye çıkan adaylar, kendileri hakkında bilgiler vererek katılımcı üyelerden destek istediler.

Yapılan tanıtım konuşmalarının ardından Birlik Encümenliği üyeliklerinin seçimi için oy kullanıldı.

Yapılan oy kullanma işleminin ardından;

Köylere Hizmet Götürme Birliği komisyonu encümen üyeliğine Necati Dallı ve Nizamettin Karabulut, muhtar üyeliklerine ise merkez Kozluca Muhtarı Hasan Yiğitpaşa ile Hasçiftlik Muhtarı Fuat Ünaydın getirildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.