1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Köy öğrencilerinden sergi
Köy öğrencilerinden sergi

Köy öğrencilerinden sergi

Kars merkeze bağlı Esenyazı Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri yılsonu sergisi açtılar.

A+A-

Serginin açılışını Kars Milli Eğitim Müdürü Recep Aktaş, Şube Müdürü Osman Urlunç yaptı. Okul müdür ve öğretmenlerin de katıldığı açılış töreninin ardından sergi gezildi.

Görsel Sanatlar Öğretmeni Ayşe Gönül Bağbur kontrolünde 6.,7. ve 8. sınıf öğrencilerinin 1 yıl içinde hazırladıkları ebru, maske, kara kalem, tezhip çalışmaları okulun Çok Amaçlı Salonu’nda sergilendi. 50’nin üzerindeki çalışmaların yer aldığı sergiye köylüler büyük ilgi gösterdi. Köylerinde ilk defa böyle bir serginin açıldığını belirten vatandaşlar görevli öğretmene teşekkür ettiler. 9 aydır köyde görev yapan Görsel Sanatlar öğretmeni Ayşe Gönül Bağbur’un büyük bir özveri ve titizlikle çalıştığını belirten köylüler, “Öğretmenimiz hemen hemen bütün zamanını çocuklarımıza ayırdı. Her birini birer gül gibi fidan gibi titizlikle yetiştirdi. Bütün sorunlarıyla ilgilendiği gibi istek ve taleplerine de sabırla cevap verdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Allah ondan razı olsun.” dediler.

 

Öğrenciler Sevda İnalkaç, Mahmut Şahin Kehreman, Güneş İnalkaç, Ebru İnalkaç, Melek Bağlas, Uğur Bağlas, Gülşah İnalkaç, Ayten İnalkaç, Samet Ağaoğlu, Fatih İnalkaç, Mehmet Emin Hacıoğlu’nun resimleri büyük ilgi gördü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.