1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kore Gazisinin Övünç Madalyası Eşine Verildi
Kore Gazisinin Övünç Madalyası Eşine Verildi

Kore Gazisinin Övünç Madalyası Eşine Verildi

Kars’ın Arpaçay İlçesi Akçalar Köyü’nde ikamet eden 1953 yılında Kore Gazisi olan Kazim Kaya ettiğinden dolayı övünç madalyası eşi Necife Kaya’ya verildi.

A+A-

Arpaçay Kaymakamı Lokman Önder, beraberindeki İlçe Jandarma Komutanı Emrah Çelik, Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Savaş Büyükyurt, Kars Muharip Gaziler Dernek Başkanı Yüksel Öztürk ve ilçe merkezindeki gaziler ile birlikte merhum gazi Kazim Kaya’nın evine ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Kaymakam Önder, gazinin eşi Necife Kaya ile bir sohbet etti. Lokman Önder, Şehit ve Gazilerinin bu ülke için en aziz bildikleri canlarını ve kanlarını akıtan, bu toplarlar için canlarını feda eden bütün şehitleri rahmet, minnet ve şükranla andıklarını söyledi.

Daha sonra Akçalar Cami imamı tarafından okunan Kuran-ı Kerim tilaveti sonrasında Muharip Gaziler Dernek Başkanı Yüksel Öztürk tarafından gazinin eşine Gazilik Plaketi verildi. Kaymakam Lokman Önder, merhum gazinin eşi Necife Kaya’ya Gazilik Övünç madalyası ile beratını teslim etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.