1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kolejde Kukla Tiyatrosu
Kolejde Kukla Tiyatrosu

Kolejde Kukla Tiyatrosu

Kars Özel Sultan Alparslan Koleji ile Zambak Yayınları yetkili bayi tarafından ortaklaşa düzenlenen kukla tiyatrosu öğrencileri eğlendirdi.

A+A-

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe değişik okullardan anaokulu öğrencileri ile ilk kademe öğrencileri katıldı.

 

Zambak Kukla Çocuk Tiyatrosu’nun hazırlayıp sunduğu etkinlikte, “Horhor ile Kıvırcık” kukla gösterisi yer aldı. Çocukların coşkulu tezahüratlarla programa katıldıkları ve neşeli dakikalar geçirdikleri gözlendi. Değişik yarışmaların da yapıldığı programda çocuklar, bir taraftan yarışma heyecanı yaşarken, diğer taraftan şarkı söylediler ve gönüllerince eğlenme imkânı buldular.

 

Zambak Kukla Çocuk Tiyatrosu yönetmeni, çocukların sevinçlerine sevinç katmaktan ve onların gelişimine katkıda bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, şimdiki çocukların çok şanslı olduklarını söyledi.

 

Özel Sultan Alparslan Koleji Müdürü Hüseyin Çelik Kars’taki çocukların ruhsal ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmaktan duydukları mutluluğu dile getirerek, bu tür etkinlikleri sürdüreceklerini söyledi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.