1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kılıç, İtalya Senatosunda
Kılıç, İtalya Senatosunda

Kılıç, İtalya Senatosunda

AK Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç TBMM’yi Temsilen İtalya Senatosunda.

A+A-

Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Avrupa Birliği Konseyi İtalya Başkanlığınca 26-27 Ekim 2014 tarihleri arasında İtalya’nın başkenti Roma’da İtalya Senatosu Genel Kurulunda düzenlenen “Tarım, Endüstriyel Kalkınma ve Küçük-Orta Ölçekli Teşebbüsler Komitesi Başkanları Toplantısına Türkiye Büyük Millet Meclisini temsilen katıldı.

Bu çerçevede gerçekleşen seminerde söz alan Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu üyesi Prof. Dr. Yunus Kılıç, Avrupa Birliği’nin kırsal kalkınma ve organik tarım alanında Türkiye’ye daha fazla destek vermesi gerektiğini söyledi. Kılıç, Türkiye’de organik tarımsal üretimle ilgili eğitim, denetim, mevzuat hazırlama, yürürlüğe koyma, veri tabanı oluşturma ve ulusal düzeyde organik tarım projeleri hazırlama ve uygulama hususlarında çalışmalar yürütülmekte olduğunu ve 213 çeşit organik tarım ürünü üretimine ulaşıldığını belirtti.

Avrupa Birliğine aday bir ülke statüsünde olan Türkiye’nin daha fazla desteği hak ettiğini vurgulayan Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Türkiye’de üretilen yüksek kalitede organik tarım ürünlerinin alımı için ülke temsilcilerine davetini iletti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.