1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kaymakam Uğurlu, veda etti
Kaymakam Uğurlu, veda etti

Kaymakam Uğurlu, veda etti

İçişleri Bakanlığının son Kaymakam atamaları kararnamesi ile Diyarbakır Lice Kaymakamlığına ataması yapılan Akyaka Kaymakamı Osman Uğurlu için veda yemeği düzenlendi.

A+A-

İlçe Özel idare Müdür Vekili Ahmet Bulut’un organize ettiği Akyaka Atatürk Yatılı Bölge Okulunda gerçekleştirilen veda yemeği organizasyonuna Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem, Akyaka Belediye Başkanı Muhammet Toptaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uçar, Şahnalar Tabur Komutanı Yarbay Ayhan Ocak, AK Parti İlçe Başkanı Aliyar Çoban, AK Parti il encümeni Yener Güzeloğlu, ilçede bulunan kurum ve kuruluşların daire amirleri ve personelleri katıldı.

Veda yemeğinde ilçe daire amirleri ve personelleri adına konuşmayı Akyaka Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü ve ilçe MEM Şube Müdürü Rıfkı Yağcı yaptı, daha sonra ilçede gerçekleştirdiği hizmetlere yapılan minnettarlığı Akyaka ilçe Müftüsü şairane bir dille duygu dolu cümlelerle anlattı.

Kaymakam Osman Uğurlu’ya ithafen yapılan slayt gösterisi duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. Arpaçay Kaymakamı yaptığı konuşmada; her vedanın aslında yeni bir başlangıç olduğunu, devlet memurluğunun tabiatında sürekli farklı yörelere hizmet etmenin heyecanın olduğunu belirtti. Kaymakam Osman Uğurlu’dan çok şey öğrendiğini ve onu tanımaktan mutluluk duyduğunu, kendisine yeni görev yerinde başarılar dilediğini belirtti.

Yapılan tüm konuşmaların ardından Kaymakam Osman Uğurlu  da bir konuşma yaparak, söylenilen tüm güzel sözler için herkese teşekkür ederek, çalışma arkadaşlarına görev yaptığı süre içerisinde özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Akyakalıların bundan böyle Lice’de bir evlerinin olduğunu, Akyaka ‘da görev yapmaktan duyduğu mutluluğu anlattı. Kaymakam Osman Uğurlu’nun  konuşmasının ardından, yemeğe katılan kurum müdürleri ve personelleri adına Özel İdare Müdürü Ahmet Bulut Kaymakam Osman Uğurlu’ya  günün anlamına binaen hediye takdim etti. Yarbay Ayhan Ocak, sınır karakolunda 1 gün süre ile dalgalandırılan Türk Bayrağını Osman Uğurlu’ya takdim etti. Takdim edilen bayrağı öperek teslim alan Osman Uğurlu çok anlamlı hediye için Yarbay Ayhan Ocak’a teşekkür etti. Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem ise Arpaçay ilçesinde üretimi gerçekleştirilen el emeği bir hediyeyi Kaymakam Osman Uğurlu’ya  takdim etti.

Davetlilere müzik eşliğinde ikram edilen yemeğin ardından halaylar çekilerek gece sonlandırıldı. Yemeğe katılan herkese teşekkür eden Kaymakam Osman Uğurlu hatıra fotoğrafı çektirerek Akyaka’dan ayrıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.