1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kaymakam Karaman’dan Kurum Amirlerine, STK’lara İftar
Kaymakam Karaman’dan Kurum Amirlerine, STK’lara İftar

Kaymakam Karaman’dan Kurum Amirlerine, STK’lara İftar

Kars Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, kurum amirleri, STK ve siyasi parti temsilcileri ile muhtarlar için iftar yemeği verdi.

A+A-

Kaymakam Yusuf İzzet Karaman tarafından Sarıkamış Otelcilik ve Turizm Meslek lisesinde düzenlenen iftar yemeğine 9’uncu Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Yetgin, Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Sarıkamış İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Alper Akça, Sarıkamış İlçe Emniyet Müdür Yaşa Tugay Yalçın, Adliyede görev yapan hakim ve savcılar, siyasi parti ve STK temsilcileri, turizm işletmecileri, esnaflar ile muhtarla katıldı.

Kaymakam Karaman burada yaptığı konuşmada, Sarıkamış’ta yaşayan bireyler olarak mübarek ramazan ayında bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Şehitler diyarı ilçede toplumun her kesiminden olan insanların birlikteliğinin gurur verici olduğunu belirten Karaman, ”İlçemizin bu birlik beraberliğini görmek hepimizi mutlu ediyor. Devletimizin, hükümetimizin bölgede ciddi manada yatırımları var. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Aslan, bölgemiz için büyük bir şanstır. Ben inanıyorum ki Sarıkamış bir iki yıl içinde her alanda gelişerek hak ettiği yere gelecek. Yeter ki birlik beraberliğimiz muhafaza edelim, ülkemizin bu kutsal topraklarına hep beraber sahip çıkalım" diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.