1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kayıp Üniversiteli Bulundu
Kayıp Üniversiteli Bulundu

Kayıp Üniversiteli Bulundu

Kars Kafkas Üniversitesinde öğrenim gören ve bir haftadır kayıp olduğu iddia edilen 23 yaşındaki genç kız bulundu.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, Kafkas Üniversitesinde öğrenim gören Kazakistan uyruklu B.N. (23)’ün ailesi kızlarından haber alamayınca Kars'a geldiği ve kızlarının kayıp olduğunu yönünde Kars Emniyet Müdürlüğü’ne müracaatta bulundu.

Ailesinin kayıp ilan vermesi üzerine genç kızın ailesini arayarak Erzurum'da olduğunu bildirdiği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KAÜ’DEN KAZAKİSTAN UYRUKLU KAYIP KIZ ÖĞRENİCİYLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden bir haftadır kayıp olduğu öğrenilen 23 yaşındaki Kazakistan uyruklu B.N. genç kızla ilgili açıklamada bulundu.

“Kamuoyuna Duyuru” başlığıyla yapılan duyuru şöyle:

“Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümünde öğrenim gören 3. sınıf öğrencimizin 7 gündür kayıp oluşuyla ilgili, Rektörlüğümüz konuyu yakından takip ederek güvenlik birimlerimizle temas halinde olmuştur. Yerel ve ulusal basın-yayın organlarında da haber konusu olan kayıp öğrencimizle ilgili olarak güvenlik makamlarıyla yapılan görüşmelerde, Kars Emniyet Müdürlüğü’nün durumu çok yönlü araştırdığı ve öğrencimizin Erzurum’da olduğu tespit edilerek konuyla ilgili öğrencimizin ailesinin gelişmelerden haberdar edildiği, ayrıca öğrencimizin sağlık durumunun yerinde olduğu bilgisine ulaşılmıştır. Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.