1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kayan Tır Yolu Trafiğe Kapattı
Kayan Tır Yolu Trafiğe Kapattı

Kayan Tır Yolu Trafiğe Kapattı

Kars’ta buzlanan yolda dorsesi kayan TIR nedeniyle Faikbey Caddesi’nin Ardahan yolu girişi yaklaşık 2 saat trafiğe kapalı kaldı.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, Muhittin Boz idaresindeki 36 AB 178 plakalı TIR, yolun buzlu olmasından dolayı kayarak yoldan çıktı. Yan yatmaktan son anda kurtulun TIR'ın sürücüsü Muhittin Boz, trafik ekiplerinden yardım istedi. Bölgeye gelen trafik ekipleri, trafik akışını sağlamak üzere yolun diğer tarafından araç geçişlerine izin verdi.

Daha sonra TIR’ın yoldan çıktığı bilgisini alan gazeteciler, bölgeye giderek Belediye Basın Halkla İlişkiler Müdürü Turgay Kaya’yı arayarak haber verdi. Hemen bölgeye gelen Kaya, Başkan Yardımcısı Yakup Yıldız’ı bilgilendirdi. Yıldız da bölgeye gelerek belediyeye ait iş makinalarının yardımıyla yoldan çıkan TIR'ı çekerek çıkardı.

TIR’ın çıkarılmasına bizzat yardımcı olan Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Yıldız, belediyenin vatandaşların yanında olduğunu söyledi. Yıldız, “Burada görüyorsunuz. Bütün ekibimiz burada. Vatandaşa yardımcı olacağız. Kim nerede dara düşse, belediye orada olacaktır. Hiş kimseyi sıkıntıya bırakmamaya çalışacağız” diye konuştu.

Daha sonra TIR’ı çıkarılan Muhittin Boz, Yardımcısı Yakup Yıldız ile Basın Halkla İlişkiler Müdürü Turgay Kaya ve belediye ekiplerine teşekkür etti.

Öte yandan; Kars’ta kar yağışı aralıklarla devam ediyor. Kar yağışından dolayı Sarıkamış’a bağlı iki köy yolunun kapalı olduğu bildirildi. Kapalı olan köy yollarının ulaşıma açılması için çalışma başlatıldı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.