1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KAÜ'lü Öğrencilerden Açıklama
KAÜlü Öğrencilerden Açıklama

KAÜ'lü Öğrencilerden Açıklama

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Öğrenci Konseyi tarafından, geçtiğimiz günlerde İsmail Aytemiz Spor Sergi Sarayı’ndaki organizasyonun basına yansımasıyla ilgili bir açıklama yapıldı.

A+A-

KAÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Hakan Külköylüoğlu, “11.05.2010 tarihinde bir internet sitesinde yapılan gece ile ilgili çıkmış olan haber üzerine bu açıklamayı yapıyoruz. Kars Kafkas Öğrenci Gençlik Derneği adı altında yapılan bu gecenin, Kafkas Üniversitesi ve Öğrenci Konseyi ile yakından ve uzaktan hiçbir şekilde alakası yoktur. Bu geceye münferit olarak katılan öğrenciler üniversitemizi temsil etmemektedirler. Bu haberde yansıtılan durum bir bilim yuvası olan üniversitemizi ve üniversite gençliğimizi yansıtmamaktadır. Kafkas Üniversitesi, öğrencileriyle, öğretim görevlileriyle ve tüm çalışanlarıyla Mustafa Kemal Atatürk’ün ve onun silah arkadaşlarının kurmuş oldukları bu cumhuriyetin sahipçileri ve koruyucularıdır. Adından da anlaşılabileceği gibi üniversitemiz, manevi bir anlamda üzerine yüklenmiş büyük bir misyon ve mana taşımaktadır. Hiç kimse farklı emelleriyle çirkin işleriyle üniversitemizin adını yasadışı örgüt propagandalarında kullanarak üniversitemize farklı gözle bakılmasına sebep olamaz.” dedi.

 

Külköylüoğlu, daha sonra şunları söyledi:

 

“Kafkas üniversitesi kurulmuş olduğu günden bu yana hep iyi haberler ve iyi işlerle anılmıştır. Bundan sonrada böyle olmaya devam edecektir. Kafkas Üniversitesi öğrencileri ne şekilde olursa olsun hiçbir zaman bölücü bir zihniyetle görülmemiş ve görülmeyecektir. Kafkas Üniversitesi öğrencileri olarak Atatürk’ün izinden, ay yıldız sevgimizden, vatanımıza ve milletimize bağlılığımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu tür olaylar Kafkas Üniversitesinin duruşuna zarar veremez.”

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.