1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KAÜ’den Aksoy’a son veda
KAÜ’den Aksoy’a son veda

KAÜ’den Aksoy’a son veda

Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi ve Sağlık Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ali Rıza Aksoy için Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nde cenaze töreni düzenlendi.

A+A-

Geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu vefat eden Prof. Dr. Aksoy için Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nde cenaze töreni düzenlendi. Düzenlenen törenin ardından Prof. Dr. Aksoy’un cenazesi Kars Harakani Havalimanından havayolu ile Ankara’ya gönderildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan cenaze töreni Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Özen tarafından merhum Prof. Dr. Ali Rıza Aksoy’un özgeçmişini okuması ile devam etti.

Daha sonra Kars Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan tarafından merhum Prof. Dr. Ali Rıza Aksoy hakkında bir konuşma yaparak övgü dolu sözleri dile getirdi. Rektör Prof. Dr. Özcan konuşmasının sonunda merhum Prof. Dr. Aksoy için helallik istedi.

Memur-Sen Kars İl Başkanı Ebubekir Keleş tarafından ise merhum Prof. Dr. Ali Rıza Aksoy hayrına fatiha okutuldu.

Düzenlenen cenaze törenine Kars Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Rektör Yardımcısı Mükremin Özkan Arslan, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Özen, dekanlar, öğretim üyeleri, daire amirleri, STK temsilcileri ve çok sayıda sevenleri katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.