1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KAÜ’de Tiyatro Şenliği
KAÜ’de Tiyatro Şenliği

KAÜ’de Tiyatro Şenliği

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Tiyatro Kulübü, bu yıl 18.si düzenlenen Bahar Şenlikleri’nde sahnelediği “Düğün Ya Da Davul (Y)emek Yüce Değer” ile “Yolumuzu Bulalım” adlı oyunlar etkinliklerine ayrı bir renk kattı.

A+A-

KAÜ. Prof. Dr. Necdet Leloğlu Konferans Salonu’nda “Düğün Ya Da Davul (Y)emek Yüce Değer” adlı oyunla izleyenlerinin karşına çıkan Kafkas Üniversitesi Tiyatro Kulübü oyuncuları ortaya koydukları performansla salonda bulunan herkesi kendilerine hayran bıraktı.

 

Kars’ta profesyonel ekipleri aratmayan çalışmalara daha öncede imza atan KAÜ Tiyatro Kulübü oyuncuları bir kez daha kendilerine olan güveni boşa çıkarmadılar.

 

Tiyatro Kulübü, “Yolumuzu Bulalım” adlı oyunla da izleyenleri kendine hayran bıraktı.

 

Türkiye’nin farklı sosyal yapılarından insanların ele alındığı ve ince mizahla süslenmiş mesajların yer aldığı “Yolumuzu Bulalım” oyunu ile KAÜ Tiyatro Kulübü adeta tiyatro ziyafeti çekti.

 

Her iki oyunun da yönetmenliğini Eğitim Fakültesi’nden Okt. Erdoğan Karaşah’ın yaptığı oyunlara, KAÜ Rektörü Prof. Dr. Abamüslüm Güven, Rektör yardımcıları, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

 

Zaman zaman katılımdan ötürü yer sıkıntısının yaşandığı salonda, izleyenlerin oyunlardan memnun oldukları ve gülerken epeyce de düşündüklerini söylemeleri tiyatrocuları sevindirdi.

 

KAÜ. Rektörü Prof. Dr. Abamüslüm Güven de oyunların bitiminde, oyunculara çiçek takdim ederek teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.