1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KAÜ’de ilk dersi Bakan Arslan verecek
KAÜ’de ilk dersi Bakan Arslan verecek

KAÜ’de ilk dersi Bakan Arslan verecek

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars Kafkas Üniversitesi’nin 2016-2017 Akademik Yılı Açılış Dersi’nde “Yüzyılın Parlayan Yıldızı Türkiye” konusunda bilgilerini ve deneyimlerini paylaşacak.

A+A-

30 Ekim 2016 Pazar günü Saat: 12.30’da Prof. Dr. Necdet Leloğlu Konferans Salonu’ndaki KAÜ’nün 2016-2017 Akademik Yılı Açılış töreni saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayacak. 15 Temmuz Marşının okunması ve şehitleri anma töreninden sonra Üniversitenin tanıtım barkovizyon gösterisi sunulacak.

Rektör Prof. Dr. Sami Özcan’ın açılış konuşması, Vali Rahmi Doğan’ın da selamlama konuşmalarından sonra müzik dinletisi sunulacak.

Kafkas Dans Gösterisi ile sona erecek programda 2016-2017 Akademik Yılının İlk Açılış Dersini de Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan verecek. Bakan Arslan, Yüzyılın Parlayan Yıldızı Türkiye” konusunda bilgilerini ve deneyimlerini paylaşacak.

Bakan Ahmet Arslan 25 Nisan 2016 tarihinde de Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi salonunda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerine “Avrupa-Kafkasya-Asya Ulaşım Koridorları ve Türkiye’nin Artan Önemi” konulu konferans vermişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.