1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’tan Atletizmde Türkiye Şampiyonu
Kars’tan Atletizmde Türkiye Şampiyonu

Kars’tan Atletizmde Türkiye Şampiyonu

Türkiye Atletizm Federasyonu faaliyet takviminde bulunan ve 27-28 Ocak 2015 tarihlerinde İstanbul Aslı Çakır Atletizm Salonunda yapılan Turkcell Yıldızlar Şampiyonası ve 16 Yaş Altı A Kategorisi Şampiyonası rekor katılımla sonuçlandı.

A+A-

Geleceğin yıldızlarının belirlenmesi ve yeni yeteneklerin Türk atletizmine kazandırılması amacıyla ve salon sezonunun en önemli yarışmalarından olan Turkcell Yıldızlar Türkiye Şampiyonası ve 16 Yaş Altı A Kategorisi Türkiye Şampiyonasında 60 ilden gelen  682 erkek, 511 bayan toplam 1193 sporcu yarıştı.

16 Yaş Altı A Kategorisi Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil eden Tuğba Toptaş, 4.42 saniyecilik derecesiyle Türkiye Şampiyonu oldu.

Bu yarışmalar sonunda branşlarında başarılı olan ve gelecek vaat eden sporcular Teknik Kurul’un görüşü ile 28 Ocak-08 Şubat 2015 tarihleri arasında İstanbul’da Turkcell 2020 Olimpik Hazırlık Kampına alındılar.

GENÇLER TÜRKİYE BOKS ŞAMPİYONASI

Türkiye Boks Federasyonu başkanlığının 2015 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Genç Erkek Ferdi Boks Şampiyonası 02-08 Şubat 2015 tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak.

Söz konusu müsabakaya Kars’ı temsilen 1 Antrenör ve 5 sporcu katılacak.

DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU KIŞ SPORLARI OYUNLARI

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Kış Spor Oyunları 30 Ocak -01 Şubat tarihleri arasında Bitlis’te yapılacak.

Söz konusu müsabakaya Kars’ı temsilen Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürsel Polat, 3 Antrenör, 1 Mekanisyen ve 17 sporcu katılacak.

SEVGİ EVLERİ GENÇLERİ KAYAKTA BULUŞTU

Kars Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ve Kars Gençlik Hizmetleri Spor il müdürlüğü iş birliğiyle sevgi evlerindeki gençlerimizi Sarıkamış kayak merkezinde kayak tesislerinden yararlanmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlik gençlerin kayak sporuna olan ilgilerini arttırdı.

GENÇLER VE BÜYÜKLER  MUAY THAİ DOĞU ANADOLU BÖLGE ŞAMPİYONASI

Türkiye Muay Thai Federasyon başkanlığının 2015 yılı faaliyet programında yer alan Gençler-Büyükler Muay Thai (Bay-Bayan) Doğu Anadolu Bölge Şampiyonası 30 Ocak-1 Şubat 2015 tarihlerinde Van’da yapılacak.

Söz konusu müsabakaya Kars’ı temsilen 1 İdareci, 2 Antrenör ve 24 Sporcu katılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.