1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta yağmur sele döndü
Kars’ta yağmur sele döndü

Kars’ta yağmur sele döndü

Kars’ta akşam saatlerinde bir anda bastıran şiddetli yağmur sele neden oldu. Yaklaşık 15 dakika boyunca etkisini yitirmeden devam eden şiddetli yağmur, sürücülere ve vatandaşlara zor anlar yaşatırken, işyerlerinde ise su baskınına yol açtı.

A+A-

Kırsalda yağmurun şiddeti kamera görüntülerine yansırken, kent merkezinde ise caddelerde ve kaldırımlarda akarsu görüntüsü oluşturdu. Araç sileceklerinin bile yetişemediği yağmur karşısında vatandaşlar kendilerini kapalı alanlara attı. Yaklaşık 15 dakika boyunca şiddetini yitirmeden devam eden yağmur, Kars’ta birçok alanı göle çevirdi. Vatandaşlar karşı caddeye geçmek için uzun süre beklerken, acelesi olan vatandaşlar ise suya aldırış etmeden paçalarını katlayarak suyun içerisine girmeyi tercih etti. Bir vatandaş ise yaşlı babasını sırtına alarak yolun karşısına geçirdi.

Araçların dahi ilerlemekte zorlandığı su birikintileri, Yağmurun şiddetini kaybetmesiyle birlikte çekilmeye başladı. Birçok işyerinde yağmur nedeniyle su baskını oluşurken, vatandaşlar dinen yağmurun ardından dükkanlarından suyu çıkarmak için dakikalarca mücadele etti. Hummalı çalışmalar sonrasında dükkanlarındaki suları tahliye eden vatandaşlar, “Halimizi görüyorsunuz, Kars’ın kaderi bu maalesef. Yaklaşık 15 dakika süren yağmur dükkanlarımızda su baskınına yol açtı, şimdi de işi gücü bıraktık suyu boşaltmaya çalışıyoruz.” dediler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.