1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars'ta uyuşturucu operasyonu
Kars'ta uyuşturucu operasyonu

Kars'ta uyuşturucu operasyonu

​​​​​​​Kars'ta 4 ayrı olayda toplam da 8 Kişi 3,03 gram Esrar, 0,22 gram Metamfetamin, 9,66 gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai) ve 3 adet Uyuşturucu kullanımına yarayan Cam aparat ile birlikte yakalandı.

A+A-

15.10.2017 ile 23.10.2017 tarihleri arasında İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince sokak satıcılarına ve sokakların uyuşturucudan temizlenmesine yönelik çalışmalar sürüyor.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün uyuşturu ile mücadele ile ilgili Kars'ta yaptığı operasyonlar şöyle;

1.16.10.2017 günü Şube Müdürlüğümüz görevlilerince yapılan çalışmalar sonucu ele geçirilen bilgiler neticesinde bir şahsın evinde yapılan aramada bir miktar Metamfetamin maddesi ve uyuşturucu madde kullanımına yarayan cam ve plastik aparat ele geçirilmiş şahıslar hakkında TCK-191 (Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak) suçu kapsamında adli tahkikatına başlanılmıştır.

2.19.10.2017 günü Şube Müdürlüğümüz görevlilerince yapılan yakalama neticesinde 2  şahıstan bir miktar Esrar maddesi ele geçirilmiş şahıslar hakkında TCK-191 (Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak) suçu kapsamında adli tahkikatına başlanılmıştır.

3.19.10.2017 günü Şube Müdürlüğümüz görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde bir araç içerisinde yapılan arama sorucu bir miktar Bonzai Maddesi ve uyuşturucu madde kullanımına yarayan cam aparat ele geçirilmiş, Şüphelilerden yaşı küçük bir şahıs hakkında yasal işlemlerinin yapılabilmesi için Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edilmiş, diğer şüpheli şahıs hakkında ise TCK-191 (Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak) suçu kapsamında adli tahkikatına başlanılmıştır.

4.22.10.2017 günü Şube Müdürlüğümüz görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde bir araç içerisinde yapılan arama sorucu bir miktar Bonzai Maddesi ele geçirilmiştir. Şüphelilerden yaşı küçük bir şahıs hakkında yasal işlemlerinin yapılabilmesi için Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edilmiş, diğer şüpheli şahıs. hakkında ise TCK-191 (Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak) suçu kapsamında adli tahkikatına başlanılmıştır.

Konu ile ilgili Kars Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "İlimiz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce il genelinde sokak satıcılarına ve sokakların uyuşturucudan temizlenmesine yönelik yaptığımız çalışmalarımız demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyetle ev kararlılıkla devam edecektir." denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.