1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars'ta Trafik Kazası! 3 Ölü Var
Karsta Trafik Kazası! 3 Ölü Var

Kars'ta Trafik Kazası! 3 Ölü Var

Kars’ta 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında mesai sonrası evine dönen polis memuru, eşi ve çocuğu hayatını kaybederken, 2 kişi de ağır yaralandı.

A+A-

Kaza, Gaffar Okkan Bulvarı’nda meydana geldi. M.A. yönetimindeki 75 AK 816 plakalı araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjden karşı yöne geçerek polis memuru M.Ş. yönetimindeki 36 EE 003 plakalı otomobile çarptı. M.Ş. de, çarpmanın etkisiyle tali yoldan ana yola çıkmak için bekleyen A.D. yönetimindeki 36 FN 890 plakalı otomobile çarptı. Kazada otomobil sürücüsü M.Ş., eşi M.N.Ş., çocukları E.Ş., E.B.Ş. ve diğer araç sürücüsü M.A. araçlarda sıkıştı. Araçta sıkışan yaralılar, olay yerine gelen AFAD ve itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu sıkıştıkları yerden çıkarılarak ambulanslarla KAÜ Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan polis memuru M.Ş., eşi M.N.Ş. ve çocuğu E.B.Ş. hayatını kaybederken, polis memurunun diğer çocuğu E.Ş. ile M.A.’nın da durumlarının ağır olduğu bildirildi. Diğer otomobilin sürücüsü A.D. ise kazayı yara almadan atlattı.

Polis memurunun kaza yaptığını öğrenen İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman bölgeye gelerek, kaza ile ilgili bilgi aldı. Karaduman, buradan hastaneye geçti.

Kaza sonrası Gaffar Okkan Bulvarı trafiğe kapatıldı. Olay yerinde bekleyen vatandaşlar ise araçlardan birisinin gaz kaçırması nedeniyle bölgeden uzaklaştırıldı. Bölgeye çekici çağrılarak, kazaya karışan araçlar kaldırıldı. Polis ekipleri daha sonra bulvarı trafiğe açtı. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.