1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars'ta Trafik Kazası: 1 Yaralı
Karsta Trafik Kazası: 1 Yaralı

Kars'ta Trafik Kazası: 1 Yaralı

Kars’ta şehir merkezinde karşıdan karşıya geçmekte olan 69 yaşındaki vatandaş, bir otomobilin çarpması sonucu ağır şekilde yaralandı.

A+A-

Edinilen bilgilere göre kaza Faikbey Caddesi üzerinde meydana geldi. Emniyet Müdürlüğü istikametine gitmekte olan Y.M.’nin kullandığı 06 CGY 71 plakalı otomobil, karşıdan karşıya geçmekte olan Nurettin Ulucudsoy’a (69) çarptı. Çarpmanın etkisiyle aracın camları kırılırken yaşlı vatandaş ise ağır şekilde yaralandı. Vücudunun bazı yerlerinde kırıklar olduğu belirlenen şahsın ilk müdahalesi 112 sağlık görevlileri tarafından olay yerinde yapıldı. Sağlık görevlileri, yaralı etrafına toplanan kalabalık yüzünden zor anlar yaşadı ve polis ekipleri sık vatandaşları uyararak dağılmalarını istedi. Yaralı şahıs daha sonra 112 Ambulansıyla Harakani Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede yoğun bakıma alınan yaralının bacakları ve kaburgalarında kırıklar olduğu ve iç kanama geçirdiği öğrenildi.

SÜRÜCÜ UZUN SÜRE AĞLADI

Yaşlı vatandaşa çarpan sürücü Y.M. kaza yerinde uzun süre ağladı. Polis ekipleri ve çevredeki vatandaşlar sürücüyü güçlükle sakinleştirdi. Sürücü Y.M. daha sonra ifadesi için polis tarafından Kazımpaşa Polis Merkezi Amirliğine götürüldü.

Çevrede bulunan vatandaşlar ve esnaflar ise yaşanan kazalara tepki göstererek tek yön nedeniyle sürücülerin trafikte hızla seyrettiğini, yaya geçitlerinin bulunmadığını, trafik ışıklarının yetersiz olduğunu yetkili kurum kuruluşların biran evvel çözüm bulmalarını istediler. Sürücülerin şehir içinde saatte 70-80 kilometre hız yaptıklarını, yaya geçidi olmadığından da yayaların karşıdan karşıya geçerken bu tür kazalara maruz kaldıklarını da ifade eden vatandaşlar, sürücülerin yayalara öncelik tanımadıklarını da çoğu kez şahit olduklarını söylediler.

Ulaşıma kapanan cadde, kazaya karışan otomobilin çekici vasıtasıyla olay yerinden kaldırılmasının ardından tekrar trafiğe açılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.