1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta Kazalar Zinciri
Kars’ta Kazalar Zinciri

Kars’ta Kazalar Zinciri

Kars’ta ve bağlı ilçelerde son zamanlarda maddi hasarlı ve yaralamalı kazalarda artış gözlendi.

A+A-

Son olarak önceki gün Devlet hastanesi kavşağında kamyon ve taksinin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

Digor İlçesi’ndeki kazada bir sürücü köprü üzerinde yürüyen 3 kişiye çarptı. Kars Iğdır Karayolu Digor Köprüsü üzerinde yaya olarak yürüyen vatandaşlara çarparak hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmalarına neden olan sürücü, Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak salıverildi.

 

Kağızman İlçesi’nde de tescilsiz motosiklet kazaya karıştı. Tescilsiz motosikletiyle Şahindere Mahallesinde aniden yaya olarak yola çıkan 19 yaşındaki gence çarparak hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmasına neden olan 24 yaşındaki sürücü, Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak salıverildi.

 

Kars kent merkezindeki kaza ise, 41 yaşındaki sürücü, idaresindeki hususi oto ile aynı yaştaki sürücünün idaresindeki hususi otonun Ali Gaffar Okkan Bulvarı üzerinde çarpışması sonucu meydana geldi. Kazada biri bayan iki kişi yaralandı. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ehliyetsiz olduğu tespit edilen şüpheliye trafik yönünden gerekli ceza uygulanırken, şüpheliler ifadeleri alınarak salıverildi.

 

Bir kaza da Devlet Hastanesi kavşağında meydana geldi. Hastaneye yakın konutlarda rahatsızlanan komşuyu hastaneye götüren özel oto, virajı dönmek üzereyken Erzurum istikametine gitmekte olan kamyon arkadan çarptı. Özel otoda bulunan hasta kadın ve oğlu yaralanırken sürücü ise kazayı yara almadan atlattı. Kamyon ise önce orta refüje girdi ardından da elektrik direğini kırarak durabildi. Kamyon sürücüsünün de hafif şekilde yaralandığı kaza, görenleri hayreti düşürdü.

 

Özel otoyla muayene için hastaneye giderken trafik kazası sonucu yaralanan kadın ve çocuğu bu defa ambulansa hastaneye götürülerek tedavi altına alındılar.

 

Yaralılar tedavilerinin ardından taburcu edildiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.