1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta Hellp sendromu teşhisi konulan anne hayata tutundu
Kars’ta Hellp sendromu teşhisi konulan anne hayata tutundu

Kars’ta Hellp sendromu teşhisi konulan anne hayata tutundu

​​​​​​​Kars Kafkas Üniversitesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde doktor bir ilke imza attı.

A+A-

Kars Harakani Devlet Hastanesi’ne göğüs ağrısı şikayeti ile giden ve buradan KAÜ Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen 21 yaşındaki anne adayına Hellp sendromu teşhisi konularak ameliyata alındı. Hamileliğinin 25. haftasında sezaryen ile doğum yaptırılan Özlem Karancı ve bebeğine bu ünitede trombosit verilerek hayata tutunmaları sağlandı.

KAÜ Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi devam eden Özlem Karancı, hastane doktorlarının sayesinde yaşadığını belirtti.

“Hayatımı hastane doktorlarına borçluyum”

Henüz 21 yaşında olmasına rağmen daha önce 4 kez hamile kalan ve çeşitli nedenlerden dolayı 4 bebeğini de kaybeden Özlem Karancı, hastane doktorlarına teşekkür etti. Yoğun bakımda tedavi devam eden ve sürekli kontrolleri yapılan Özlem Karancı, “Ben gerçekten başhekim Rulin Deniz hocaya hayatımı borçluyum. Onlar hayatımı kurtardı. Onlar sayesinde iyiyim. Çocuk doktorları sayesinde bebeğim burada 72 saat yaşadı. Batman’a gönderdiler. Söyleyecek tek şeyim onlara hayatımı borçluyum. Her şey için teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.