1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars'ta Güzel Şeyler Oluyor
Kars'ta Güzel Şeyler Oluyor

Kars'ta Güzel Şeyler Oluyor

Sivas Postası Gazetesi, hemşehrileri Vali Rahmi Doğan'ı ve Kars'a yapılan yatırımları bakın nasıl kaleme aldı :

A+A-

Karslılar´ın gönlünde taht kuran hemşehrimiz Kars Valisi Rahmi DOĞAN, yaptığı bir birinden güzel icraatlarla edeta KARS´ı turizm merkezi yapma yolunda ilerliyor.

KARS son günlerde TÜRKİYE´nin turizm gündeminde esaslı bir yer edinmeye başladı. Özellikle İSTANBUL ve ANKARA başta olmak üzere turist kafileleri, KARS´ın tarihi dokusunu görmek için tren ile KARS´a gidiyorlar.

Bu ekibe SİVAS´ın önde gelen isimleri de dahil olarak hem Kars Valisi Hemşehrimiz Vali DOĞAN´ı ziyaret ettiler  hem de Kars tarihi eserlerini. Osman ADA ve Celal KAYA´nın yanı sıra Sait Döşkaya, Murat KAYA ve Mehmet Ali Ünalmış Kars Valisi Rahmi DOĞAN´ı ziyaret ederek, güzel çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

TREN´den inen ziyaretçilerin yabancılık çekmeyip, ANİ harbelerine kolay yoldan ulaşmak için Vali DOĞAN´ın otobüs seferleri koyması takdire şayan bir uygulama olduğu bilgisine ulaşıldı.

Ayrıca ÇILDIR GÖLÜ´ne de el atan Vali Rahmi DOĞAN´ın, buraya da FİNLANDİYA tipi KÜTÜK EVLER yaparak turizmin hizmetine soktuğu öğrenildi.Gelenlere ÇILDIR GÖLÜN´de yaşayan “sarı balığın” da ikram edildiği ve gezi severlerin özellikle bu güzelliği tadıp gördükleri belirtildi.ÇILDIR GÖLÜ´nün temizliği ve intizamı için de özel uğraş verildiği gözlemlendi.

KARS kalesi içinde önemli çalışmalar göz doldururken, Vali DOĞAN´ın yine burası ile ilgili projeler ortaya koyarak, metruk evleri temizleyip kalenin etrafını açtığı vurgulandı.

Bakan ismet YILMAZ´ın da destekleyip başarıları için elinden geleni yapması ise Sivas´ta memnuniyet ile karşılanıyor.

Kaynak : Sivas Postası Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.