1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars'ta Elektrik Kesintisi
Karsta Elektrik Kesintisi

Kars'ta Elektrik Kesintisi

Kars'ın Sarıkamış ve Selim İlçelerinde arıza, onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması çalışmaları nedeniyle kısmı elektrik kesintisi yapılacak.

A+A-

Arıza, onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması için Kars İli Sarıkamış İlçesi Şehithalit KÖK direk değişimi çalışmalarından dolayı 23/07/2017 tarihinde ve 12:00 - 14:00 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacaktır.

Kesintiden etkilenecek yerler; Beşyol Köyü, Karapınar Köyü, Çardakçatı Köyü, Armutlu Köyü, Çolaklı Köyü, Turkcell Baz İstasyonu, Vodafone Baz İstasyonu, Avea Baz İstasyonu, Yellikıran Köyü, Kazıkkaya Köyü, Güllüce Köyü, Koçoğlu Köyü, Hoşgeldi Köyü, Kozan Köyü, Kayalıboğaz Köyü, Ortakale Köyü, Başköy, Balıklı Köyü, Eşmeçayır Köyü ve Karakilise Köyü.

Arıza, onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması için Kars İli Selim  İlçesi Dağıtım Merkezinde yapılacak İlave tesis ve fiziki irtibat bağlama çalışmalarından dolayı 26/07/2017 tarihinde ve 12:00 – 13:00 saatleri arasında enerji kesintisi  yapılacaktır.

Kesintiden etkilenecek yerler; Selim İlçesi ve köyleri.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.