1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta Çocuğa Çarpıp Kaçan Sürücü Yakalandı!
Kars’ta Çocuğa Çarpıp Kaçan Sürücü Yakalandı!

Kars’ta Çocuğa Çarpıp Kaçan Sürücü Yakalandı!

Kars’ta geçtiğimiz gün bir çocuğa çarpıp kaçan sürücü 300 saatlik kamera kaydı ve 50 şahıs ifadesinin ardından yakalandı.

A+A-

Kars merkez Yenişehir Mahallesi İsmail Aytemiz Bulvarı üzerinde önceki gün saat 20.25 sıralarında meydana gelen yayaya çarpmalı trafik kazasında; 2007 doğumlu maktul 1 erkek çocuğun araç çarpması neticesinde EX olduğu ve olaya karışan aracın olay yerinden kaçarak uzaklaştığı tespit edildi.

Maktul erkek çocuğun taksirle ölümüne sebebiyet veren araç ve sürücüsünün tespitine yönelik Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet-Gasp Büro Amirliği görevlilerince çalışmalar başlatıldı. Yapılan çalışmalar kapsamında olay yeri ve civarında bulunan otuz ayrı işyeri ve MOBESE kameralarından temin edilen yaklaşık 300 saatlik kamera kaydı titizlikle incelendi. Ayrıca olay ile ilgili bilgisi olabileceği değerlendirilen yaklaşık 50 şahıs ile görüşülerek, izlenen kamera kayıtları ve yapılan görüşmeler neticesinde olaya karışan araç tespit edildi. Yapılan çalışmalar sonucu araç sürücüsü olan 1 erkek şahıs yakalandı. Şüpheli erkek şahıs Asayiş Şube Müdürlüğünde vermiş olduğu ifadesinde “Maktul erkek çocuk şahsın ölümüne sebebiyet veren kazayı 36 XX XXX plaka sayılı araç ile kendisinin gerçekleştirdiğini beyan etti.

Şüpheli erkek şahıs Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.