1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta BİMER’e Yoğun Talep
Kars’ta BİMER’e Yoğun Talep

Kars’ta BİMER’e Yoğun Talep

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık İletişim Merkezi Alo 150 hattı Kars Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde 7 gün 24 saat vatandaşın şikayet ve talepleri değerlendiriyor.

A+A-

Kars Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık İletişim Merkezi Alo 150 hattı 7 gün 24 saat vatandaşın şikayet ve talepleri değerlendiriyor.

Alo 150 Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) hattına her gün ortalama 100 başvuru, istek ve talepte bulunuluyor. 150 BİMER hattı dışında internet ortamından ve fax olarak da gerçekleştirilen başvurular değerlendiriliyor. Alo BİMER ile vatandaşın kimlik ve iletişim bilgileri alınıyor ve bu bilgiler isteğe göre gizli bile tutuluyor. Başvuru içerikleri görevli personel tarafından okunarak konusuna göre ilgili alt birime yine internet üzerinden yönlendiriliyor. Yönlendirilen kurum tarafından incelenen başvuru ile ilgili olarak sonuç ve yapılan işlemlerde iletişim bilgileri aracılığı ile iletişim aracı ile geri bildirimle ulaştırılıyor.

2015 yılı sonlarında Türkiye geneli BİMER’e başvuru sayısının 1 milyonu aştığı bilgisine ulaşılırken, bu sayı Kars’ta ise 2500 civarında seyrediyor. BİMER tarafından yapılan başvurular özellikle de sonuç açısından büyük önem arz ediyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.