1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta asfalt çalışmaları
Kars’ta asfalt çalışmaları

Kars’ta asfalt çalışmaları

Şehrin birçok yerinde sıcak asfalt çalışması başlatan Kars Belediyesi, birçok cadde ve sokakta sıcak asfalt çalışması yaptı.

A+A-

Kars Belediyesine bağlı ekipler bozulan yollarda onarım çalışmaları yaparak birçok mahallede asfaltlama çalışması başlattı. Yapılan çalışmalar kapsamında şuan asfaltı dökülen Subatan yolu dahil birçok cadde ve sokağa sıcak asfalt döküldü.

Kars Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalarda öncelikle mahalleler arası bağlantı yollarının asfalt ve yol bakım çalışmalarına ağırlık verildi. Bağlantı yollarının ardından diğer cadde ve sokakların asfaltlama, bakım ve onarım işlerine ağırlık veren Kars Belediyesi, yaz döneminde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bozulan yolların onarım çalışmalarını tüm şehre yayarak sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Karslıların rahat etmesi ve huzurlu bir ortamda yaşamaları için asfaltlama çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek, asfalt çalışmaların aciliyet sırasına göre belirlenen program dâhilinde sürdüreceklerini dile getirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.