1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karsspor’dan Ötegen’e ziyaret
Karsspor’dan Ötegen’e ziyaret

Karsspor’dan Ötegen’e ziyaret

Karsspor Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, Karsspor’a destek ve yardımlarını esirgemeyen Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Fahri Ötegen’i makamında ziyaret etti.

A+A-

Ötegen’e teşekkür eden Yıldız, takımın son şekliyle ilgili yaptığı açıklamada, “İlk görevi devir aldığımızda da Sayın Valimizden sonra Sayın başkanımızı ziyarete gelmiştik. Bu ikinci ziyaretimiz. Hakikaten Kars’ta dolaştığımız kurumlar arasında bize verdiği sözlerle güven veren, Sayın Başkanımıza da güveniyoruz zaten sözlerine de itibar ediyoruz. Karsspor’u birlikte bir yere taşımamız lazım yoksa Muarem Yıldız’ın kendi becerisi, gücü tamam ama Karslılar da bu işe el atarsa o zaman Karsspor’u bir yere taşırız. Şu anda geldiğimiz orta tesislerde tadilat devam ediyor. Futbolcu transferimiz hocamız tamamlandı. Önümüzdeki maç, geçtiğimiz günlerde yaptığımız maç sonrası eksikliğimizi, hatalarımızı, yanlış transfer edip etmediğimizi de değerlendireceğiz. Çünkü dar bir zamanda transfer ettiğimiz için futbolcuları oynarken göremedik ilk defa Arhavi maçında bakabildik.” dedi.

Yıldız ayrıca, “Türkiye Kupası Arhavi maçı bizim için bir ayna oldu hem de takımımızın durumunu görmüş olduk. Oradaki hatalarımızı eksiklerimizi gördük. Şu anda doğru yoldayız. İyi adımlarla devam ediyoruz. Futbolcularımızın peşinatlarını ödedik. Sözleşmelerini yaptık. Kars’ta veya Sarıkamış’ta tesisimiz bitinceye kadar buralarda bir yerlerde konaklayarak öndeki lig maçına hazırlanmış olacağız. Ama futbol camiasında diğer bütün takımlarında hepsinin konuşulduğu bir Kars haline gelmiş. ‘Kars iddialı ligde üçüncülüğe hazırlanıyor.’ Diyorum ya, biz hazır futbolcuları almak için çok uğraştık. Biraz da masraf ettik. Ama futbolcuları sahada gördükten sonra hatalarımız varsa da düzeltme şansımızda olacak.” diye konuştu.

28 Eylül’e kadar transfer şanslarının olduğunu da belirten Yıldız, “Burada zamanımız çok kısıtlı ve bu süre içerisinde futbolcularda hatalar olabilir. Karslı hemşehrilerimiz biraz anlayışla karşılasın. Çünkü 10 gün içerisinde kampa topluyorsunuz. Kampta da en fazla idmanlar yaparak belki bir hazırlık maçı oldu ama bu bizim için ayna değil tabi. Ama ben inanıyorum ki Karsspor 3. lige adım adım ilerleyecek. Çünkü, diğer takımlara verdiğimiz bir korku da var artık. Onlarda çekinmeye, korkmaya başladılar. Ama Kars’ın kurumlarının hepsi bu işe el atarsa Karsspor’u bir yere kadar taşırız. Çünkü bizim Kars’a her geldiğimizde moralimizin bozuk olarak döneceğimiz yerde şevk alarak, heyecanla, destekte gördüğümüz zaman daha iyi şeyler yapmak için hayal ederiz. Bütün Karslılardan kurum müdürlerinden, seçilmiş, atanmış kimler varsa Karsspor’a sahip çıkmalarını istiyoruz. Çünkü bu spor Kars’ın sporu, bizim değil. Bu zamana kadar belki bir belediye başkanın uhdesinde olarak devam etmiş. Ama biz onu istemiyoruz. Diyoruz ki, bütün Karslılar, herkes sahiplensin. Siyaseti, etnik yapıyı bulaşmadan tamamen Karslıların bir sporu, takımı hakline gelsin istiyoruz. inanıyorum ki, Karslılarda iyi şeyler yaptığımızı görürlerse kendi futbollarına, sporlarına da sahip çıkacaklar.” şeklinde konuştu. 

Yıldız daha sonra şunları söyledi:

“Bizim sloganımız, hedefimiz üçüncü lig. Şartlar ne olursa olsun gitmeliyiz. Çünkü bir Karsspor’u en azından diğerlerinin önünü açmak için çok önemlidir. Bir de artık Karslıların da spora sahip çıkması için başarıya gitmeli ki Karslılarda sahiplenmiş olsun. Bugüne kadar moral bozukluğu vardı, ümitsizlik vardı, Karsspor’un diğer futbol ve spor camiasında kötü bir yeri vardı. Şimdi de transfer ediyorsunuz kimse gelmiyor. Çünkü maaşları ödenmemiş, burada zor şartlarda konaklamışlar, yemek bulamadıkları olmuş. Bu da o kadar kötü bir şey ki yani ben spor camiasında gördüm. Yaşadığınızı küçücük olumsuzluk da olumlu şeyde İstanbul’daki alt yapıya kadar gidiyor. Herkesin birbirleriyle arkadaşlık ilişkisi olduğundan dolayı futbolcunun da boş zamanda mesajlaşarak, telefonlaşarak burada yaşadıklarını anlatıyor. Bu da oralarda duyulmuş oluyor. Ama inşallah önümüzdeki süreçte Karsspor’a herkesin gelebildiği hatta gelmesi için insanların araya koyup ‘ya Karsspor’da bizi oynatırlar mı?’ diye böyle bir sürecin olacağı bir Karsspor haline getirmek isteyeceğiz İnşallah.”

KTSO Başkanı Fahri Ötegen de, Yıldız’a bu önemli görevi üstlendiği için teşekkür etti ve ham oda hem de şahsi olarak Karsspor’un yanında olacaklarını gereken desteklerini vereceklerini ifade etti. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.