1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karsspor’a kar bereketi
Karsspor’a kar bereketi

Karsspor’a kar bereketi

KARSSPOR: 2 - 1926 BULANCAKSPOR:0

A+A-

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi karşılaşmasında Karsspor kendi saha ve seyircisi önünde 1926 Bulancakspor’u 2-0 mağlup ederek 3 puanı aldı.

Kars Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmanın 24’üncü dakikasında forvet oyuncusu Orçun Güzeldereli’nin golü ile rakibi karşısında 1-0 öne geçen Karsspor, hızını kesmedi. Karsspor 35’inci dakikada Fildişili Adama Ouattara ile bulduğu ikinci golle durumu 2-0 yaptı, karşılaşmanın ilk devresi de bu sonuçla tamamlandı.

Maçın ikinci devresine iyi başlayan taraf Karsspor oldu. Eline geçirdiği birçok gol fırsatını kaçıran Karsspor sahasında konuk ekip üzerinde kurduğu etki ile skoru korudu. Karşılaşma da bu sonuçla sona erdi.

ŞAMPİYONLUK PAROLASIYLA YOLA ÇIKAN KARSSPOR, SÖZÜNÜ TUTMA YOLUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

Son haftalarda yaşadığı talihsizliklerle hedeflediği noktaya gelememiş olan Karsspor, üzerlerindeki şanssızlıkları atmak için teknik tedbir ve düzeltmelere ek olarak, bir de kurban kesti.

Yönetim kadrosu ve futbolcularından bazılarında meydana gelen sakatlık ve talihsizlikten dolayı da kurban kesen Karsspor yönetimi, Bulancaksorla yapılacak olan müsabaka öncesinde sahada yaşadıkları şanssızlığın son bulması için kurban keserek dua ettiler. 

Kurban kanının krampon ve yüzlerine sürerek sahaya çıkan Karsspor istediği galibiyete kavuşmasının ardından Karsspor tesislerinde, geçirdiği kazada yaralanan Karsspor yönetim kurulu üyelerinden Yıldıray Özdemir’in ve yakın tarihte sakatlanan futbolcuları için şifa kurbanı da kestiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.