1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karsspor’a Hediye Midibüs
Karsspor’a Hediye Midibüs

Karsspor’a Hediye Midibüs

İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Nemci Kadıoğlu, geçtiğimiz aylarda Karsspor’a bağışladığı bir adet midibüsün anahtarını Kars Belediyesi binası önünde Karsspor Kulüp Başkanı Ekrem Demir’e teslim etti.

A+A-

Teslimatın ardından Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’u makamında ziyaret eden Esenyurt Belediye Başkanı Nemci Kadıoğlu, Karsspor’un ikinci ligden düşmesine üzüldüğünü fakat umutları tüketmemek gerektiğini söyledi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bozkuş da, “Biz kışın sayın valimizle birlikte kendilerini İstanbul’da ziyaret ettiğimizde ilimize ve Karsspor’a desteklerini istemiştik. Gerçekten de her zaman olduğu gibi bu seferde sözlerinin arkasında durdular. Karsspor’a 1 adet midibüs hediye ettiler. Ayrıca kendilerinden Kars Havaalanı yolunun sağlı sollu kaldırımlarının, refüjünün ve orta refüjdeki aydınlatma direklerinin yapılması talebinde bulunmuştuk. Bu konuda da yardımcı olacağını söyledi. Bundan dolayı da kendilerine teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da desteklerinin devam edeceği kanaatindeyiz. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.