1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karsspor yeni sezona hazır
Karsspor yeni sezona hazır

Karsspor yeni sezona hazır

2015-2016 Amatör Futbol Ligi karşılaşmaları öncesinde Karsspor, hazırlıklarını sürdürüyor.

A+A-

Amatör ligden BAL Ligine çıkmayı hedefleyen Yeşil Beyazlı ekip, çalımlarını antrenörler nezaretinde kendi tesislerinde sürdürüyor.

Karsspor Başkanı Muharrem Yıldız, atanmışların, seçilmişlerin Karsspor’a sahip çıkmadığını ifade ederek, Karsspor’un Kars’ta yalnız kaldığına dikkat çekti.

Karsspor Şehit Emniyet Müdürü Gaffar Okkan Tesislerinde basın açıklaması yapan Muharrem Yıldız, geçmiş dönem belediye başkanlarından Naif Alibeyoğlu’nun Karsspor’a amatör sahip çıkarak, amatörden, Samsun’da oynan grup müsabakalarına oradan da 3’ncü lige çıkarttığını hatırlattı.

Karsspor hiç kimsenin sahip çıkmadığını ifade eden Başkan Muharrem Yıldız, bir ilin adını almış ve bir ile hitap eden takıma kimsenin sahip çıkmasına anlam veremediklerini belirtti.

Geçmişte seçilenlerin ve atananların verdikleri sözü yerine getirmediğinin altını çizen Başkan Muharrem Yıldız, Karsspor’u her şeye rağmen, hak ettiği yere taşıyacağını söyledi.

Karsspor Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, “Karsspor’un yoluna devam ediyor. Sporcularımızı, hocamızı transfer ettik. Karsspor taraftarlarıyla, Karsspor’u sevenlerle, eski başkanlarla birlikte Karsspor’u tekrar nasıl üst liglere taşırız. Karsspor’un geçmişten bu tarafa olan sorunlarının artık kangren haline geldiğini nasıl neşter vurarak çözüm üretebiliriz onu tartıştık. Onu görüştük inşallah yine Karsspor, Başkanı Muharrem Yıldız olarak yoluna devam edecek. Hayal ettiğimiz, hedef koyduğumuz BAL ligi ve BAL liginden sonrası 3’ncü ve 2’nci lige çıkması için üzerimize düşen ne ise onu yerine getireceğiz” dedi.

Ben ilk geldiğimde söz vermiştim. Kars’taki bütün hemşehrilerimiz, seçilenler, atananlar bizi sahipsiz bıraksa bile, yalnız kalsam bile çoluğum, çocuğumun rızkını harcayarak Karsspor’u yalnız bırakmayacağım dediğini kaydeden Yıldız, “Sözümün arkasındayım. Bu dönemde, bu sezonda Karspor ile Kars ile birlikteyim. Allah nasip edecek inşallah tekrar BAL ligine, oradan da hayal ettiğimiz, hedef koyduğumuz 3’ncü ve 2’nci ligde de yolumuza devam edeceğiz. Biz Karsspor için elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyduk. Ne gerekiyorsa, ne yapılması gerekiyorsa titizlikle yapıyoruz. Her ne kadar Muharrem Yıldız bu takım başkanı ise bu takım Kars’ın takımı, Karslıların takımı, Kars’a mal olmuş köklü bir takım. Bu takıma sahip çıkmamak, Kars’a sahip çıkmamaktır. Geçmişte Karsspor’a sahip çıkan Vali Yardımcısı Hayati Soylu, Şehit Emniyet Müdürü Gaffar Okkan, Rahmetli Servettin Durmuş, Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, bu insanlar hiçbir karşılık beklemeden amatör ligden çok zor şartlarda Karsspor’u alarak 3’ncü lige hatta 2’nci lige taşıdılar. Buradan ben hepsine teşekkür ediyorum. Dünya ülkeleri spor kulüpleriyle anılıyor, spor kulüpleriyle büyüyor, gelişiyor Türkiye yine aynı, Karsspor neden hak ettiği yerde olmasın. Neden Kars Karsspor ile anılmasın, buradan herkese sesleniyorum. Bu takım kişilerin değil, Kars’ın tamıdır, Kars’ta yaşayan, Kars dışında yaşayan herkesin bu takıma sahip çıkması gerekiyor” diye konuştu.

Dışarıdan 10 sporcu, 8 sporcu da Kars’tan transfer ettiklerinin vurgulayan Karsspor Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, “Karsspor’un transferleri tamamlandı. Şuan kadromuz tamam toplam 18 tane sporcu bulunuyor. Bunların 8 tanesi Karslı, 10 tane dışarıdan futbolcu alarak tesislerimizde iyi bir şekilde hazırlıklarımız devam ediyor. Şu anda hocalarımız nezaretinde takımımız hazır. Maçlar bildiğim kadar sahamız olmadığı için Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne ait Halitpaşa Mahallesi’nde bulunan Sentetik Çim Sahada maçlarımızı oynayacağız. Yalnız sentetik saha bazı sıkıntılar var. Soyunma odaları, tuvalet yok, doğru dürüst bir tribün yok. Bu sıkıntıların giderileceği sözünü vermiştiler. Yetişir mi diye ümidimiz yok. Ama yetişir diye söz vermişler. İnşallah yetiştirmiş olurlar” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.