1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karsspor Ligden Düşebilir
Karsspor Ligden Düşebilir

Karsspor Ligden Düşebilir

TFF 2. Lig, 3 Klasman grubu takımlarından Karsspor hazırlıklarını tamamlayarak Bugsaşspor maçı için Ankara’ya hareket etti. Düşme hattının üstünde yer alan Karsspor’da tehlike çanları çalmaya başladı.

A+A-

Yarın Bugsaşspor ile karşılaşacak olan Karsspor’da ağızları bıçak açmıyor.

 

Karsspor Teknik Patronu Haluk Seçkin, oynanmamış 3 maçlarının olduğunu, şanslarının halen devam ettiği söyledi.


Teknik Direktör Haluk Seçkin; “Artık bu saatten sonra kaybetmeyi düşünmüyoruz. Oynayacağımız karşılaşmalar zorlu geçecek. Her karşılaşma final havasında oynanacak. Ofspor maçı geride kaldı. İyi oynadık ama golü bulamadık. Göl yolarında başarılı olabilseydik şuan rakibimiz ile aramızda 4 puan fark olacaktı. Ama olmadı. Yolumuza devam ediyoruz. Ankara deplasmanında zorlu bir maç oynayacağız. Rakibimiz Bugsaş spor play-of oynamanın hesaplarını yapıyor. En yakın rakibi ile arasında 3 puan fark bulunuyor. Bu açıdan onlar içinde önemli bir maç. Ama bizim için hayati önem taşıyor bu karşılaşma Ankara deplasmanından puan ile döneceğimize inanıyorum. Ama dediğim gibi zor karşılaşma olacak. Bugsaş şampiyonluk hesapları yapıyor. Bizde kümde kalmanın hesaplarını yapıyoruz. Sahada sakin olan, soğukkanlı olan bu karşılaşmayı kazanır. Kazanan tarafın biz olacağına inanıyorum. Bir işi yaparken inanmak gerekiyor. Bende Karsspor’un ligde kalacağına inanıyorum” diye konuştu.


Karsspor Yöneticisi ve basın Sözcüsü Yargıç Harmankaya Ankara’dan mutlak suretle puan çıkarmaları gerektiğini belirtti.


Kafile başkanı olarak takım ile birlikten Ankara’ya giden Harmankaya; “Kendi sahamızda iyi oynadığımız karşılaşmalarda gol yollarında etkili olamadık. Eğer sporcularımız etkili olabilseydi şuan kümede kalmanın hesaplarını yapmıyorduk. Ama sporun güzellikleri bu galip gelmek, mağlup olmak ve berabere kalmak bunların futbolun renkleridir. Karsspor, ligde kalmalıdır. Ve kalacağına da biz ekip olarak inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.