1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karsspor 3’ledi
Karsspor 3’ledi

Karsspor 3’ledi

Karsspor kendi sahasında konuk ettiği Bayburt Belediyespor’u 3-0 mağlup etti.

A+A-

Bal Ligi ikinci gurupta mücadele eden Karsspor, Atatürk Stadyumunda konuk ettiği Bayburt Belediyespor’dan üç puanı alarak ligde 20 puanla altıncı sırada yer aldı.

Karşılaşmaya hızlı ve baskılı başlayan Karsspor’un ilk iki golü 16 ve 32. dakikada de Cenk’ten geldi. İkinci yarıda dakika 68’de yine 9 numaralı formasıyla Cenk, Karsspor’un üçüncü golünü kaydetti.

Güneşli havada oynanan karşılaşmayı Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Karsspor Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız ve çok sayıda taraftar izledi. Sık sık Karsspor taraftarı tarafından atılan destek sloganları sahada koşturan futbolcuları da memnun etti. Taraftarın desteği ile sahada fırtına gibi esen futbolcular doksan dakika boyunca adeta tek kale maçı yaptılar.

Karşılaşma sonucundan duyduğu memnuniyeti ve takımın başarısını dile getiren Karsspor Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, “Haftaya Torlusopor’un sahasında yine Karsspor bugün oynadığı oyunu oynayacak. Allah izin verirse hedefimiz olan üç puanı alarak Kars’a dönmektir. Bundan sonra değil her zaman kendimize hedef koyduğumuz 3. lig için gece-gündüz futbolcularımız ve yönetimimiz ile birlikte başarıya ulaşmak için çalışmaktayız. Bugün olduğu gibi bundan sonraki mücadele ve karşılaşmalarda da Kars halkını ve taraftarımızı Karsspor’un yanında görmek istiyoruz.” dedi.

Karsspor, aldığı bu galibiyetle haftaya deplasmanda Gümüşhane Torlusporun konuğu olacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.